Jaccy1 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Krzysztof dodam jeszcze, że jak poszedłem po model to wróciłem w suchych portkach i butach nie jak w ostatnią sobotę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Dziś wieczorkiem polataliśmy w Starogrodzie Jeszcze jedna fotka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Jeszcze fotki z wczorajszego zboczowania jak Damiana słucha model 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jednak warto samemu sprawdzić czy są warunki do latania, a nie zerkać w internet. Dziś rano po śniadaniu spakowałem się, zabrałem Dorotkę - mojego fotografa i pojechaliśmy do Starogrodu. A tam bajka, wiatr, słonko, cicho i sucho. Pół miedzieli udane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Krótki filmik z niedzielnego latania w Starogrodzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W Starogrodzie dziś wiało słabiutko i było pochmurno i dlatego dziś polatałem tylko Swordem. Gdzie ten wiatr? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Bez wiatru też można tym bardziej, że masz silniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Bardziej nastawiony byłem na sprawdzenie nowych ustawień w Fregacie, ale dobrze mieć też szybowca z motorkiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Dziś od rana z Jankiem lataliśmy w Starogrodzie. Siła i kierunek wiatru dobre, ale szału nie było(Janek za krótko był u proboszcza,albo za mało dał ). Każdy sprawdził wszystkie modele jakie miał spakowane. Szkoda tylko że więcej nas nie było (Bydgoszcz pojechała zabrać wszystkie puchary z Pikniku w Wilcze Laski ), I tak było super . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Staropolskim obyczajem najpierw na plebanię do proboszcza ..na tacę +sniadanie ...potem GOOO 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Dobrze, że zbocze odłogiem nie leży Nie wszystkie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Dobrze, że zbocze odłogiem nie leży Nie wszystkie joooo. loty rozpoczalem od sprzątania-papiury-flaszyska..opakowania od komdonów...nikt 100 zł nie zostawił..szkoda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jeszcze trochę, to postawie zegar w Starogrodzie i kartę będę podbijał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Janku. Odpakuj balast i zacznij go używać warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 t Janku. Odpakuj balast i zacznij go używać warto używany...używany...spoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 używany i pozaklejany?!? Ty to pedancik jesteś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 To do tanszportu by się zabytkowa drzewniana "kasterka nie rozleciała ....musze zmienić na "plasticzaną"...dziś 600 g balast szkolny. 2 antaby długie...powoluśku bo ta bestyja krezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Fajnie, że coś się dzieje na zboczu, jak nas niema ... (Janek za krótko był u proboszcza,albo za mało dał ). Każdy sprawdził wszystkie modele jakie miał spakowane. Szkoda tylko że więcej nas nie było (Bydgoszcz pojechała zabrać wszystkie puchary z Pikniku w Wilcze Laski ), I tak było super .Dał wystarczająco, tylko jak zawsze "poszło na co inne" :Na OGÓLNOPOLSKIM PIKNIKU MODELARSKIM w Wilczych Laskach - dwa pierwsze miejsca na pudle w lataniu precyzyjnym :) - jedno wyróżnienie, za pokaz latania nocnego Ekipa z Bydgoszczy stara się. ... a na zboczu? no cóż, wszystkiego mieć niemożna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nasze latanko było w klasie . Zajechałem i latałem od 8-ej . Wiaterek 7 m/s stabilny. Potem robil nam figle były moment ,że zupełna cisza ale co to za problem- dobry trening..pilnować krawedz i predkośc-albo wysokość. Lądowisko gołe -pulchniutkie Skończyliśmy w samą porę bo wracajac pokropiło 2x.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi