cZyNo Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 a tak przy okazji - w połowie września będę sprzedawał jeden ze swoich Respectów w atrakcyjnej cenie (jak na model cało-węglowy). Zainteresowanych zachęcam do odkładania kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Patrząc na aktualne prognozy to raczej słabo ta zabawa się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Nie kracz, do łykendu prozgnozy zmienią się jeszcze z pare razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dziś byłem w Starogrodzie, ale warunków nie było. Za to wczoraj od rana do popołudnia w Starogrodzie było Super. Jutro Starogród jak znajdę chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Właśnie celowaliśmy na dziś wczoraj się nie liczy ale fajnie, że wam się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dzisiaj warunki miałem idealne Ale te fotki to nie są z Starogrodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Łukasz fotki są z Parsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Widzę, Starogród z dnia wczorajszego 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Szczęśliwcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Było to sobotnie popołudnie, a konkretnie popołudnie bardzo zachmurzone więc słońce nie waliło po oczach ale mimo małego nasłonecznienia i tak znalazłem termikę (mam tam swoje miejsce, gdzie często nosi ),że modele wyniosło na takie wysokość, że zrobiły się "trzy metrowe wróble".Jakby to powiedzieć niema modeli "za dużych" wystarczy tylko trochę wyżej latać.Przydałoby się coś większego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Oblężenie wróbli było wyjątkowe. Bardzo ciekawie wygląda wróbel goniący po niebie 3m cuś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Tam nawet termika Sworda nosi . Sobota była super. Dziś jadę tez na chwilę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dziś dla odmiany było latanie w Starogrodzie Dolnym, a nie Górnym (na klifie) . Miejscówka super, kawałek łąki, dobry dojazd, schron dla robiących fotki i najważniejsze brak człowieków Troszkę przeszkadzały owady przy foceniu, ale to szczegół. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Musisz częściej zaglądać do Fordonu z modelami mniej zboczowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Następny tydzień bez zboczowania. Ale łączka w Starogrodzie też jest fajna Dziś rano musiałem odkurzyć i uzbroić Pioneerka, bo na łączkę jechałem nie tylko z żonką, fotografem ale i z nową pilotką Dobrze że mam dwa noski do Hammera i mogę nim latać jak jest cisza na zboczu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Dziś po długim czasie udało się polatać na Starogrodzkim klifie . Wiatr równiutki, a na górze termika . Jutro może da radę zaliczyć Unisław. Latanie bez motorka to jest to co najbardziej lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Bez motorka to jest to tylko żeby jeszcze był czas wtedy, kiedy są warunki(w pozostałych przypadkach jednak dobrze mieć chociaż motorek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość horn3t Opublikowano 12 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Pogoda, towarzystwo i czas pozwoliły na spędzenie paru fajnych godzin na lotach w Strogrodzie. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Jeszcze parę naszych fotek z udanego zboczowania w Starogrodzie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Jacek fajne zdjęcia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi