Kross Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Przez kilka ostatnich tygodni mało miałem czasu na latanie, ale dobre warunki i niezawodna ekipa, to jest to !!! Co by tu chcieć więcej, ewentualnie więcej wolnego czasu, ale to w sumie właśnie jeden z warunków Dzięki wszystkim za wspaniałe wspólne latanko.PS. Super fotki. Na ostatnim dobrze, że dzida mnie nie porwała ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ja tylko wstawiłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Piękne fotki..... Dorotki.. nawet sie rymnęło ..... złota ekipa i jesien na Starogrodzie żałuję że nie dojechałem a rozważałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Janku, to było takie pospolite ruszenie po kawie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Na dzisiejsze latanie czaiłem się już chyba od czwartku. Chciałem od rana, ale nie dało rady (mały młyn w pracy). Polataliśmy dobrą godzinkę, a wiało tak Jak lubimy fotki robiliśmy, ale muszę zerknąć co wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 piknie. a mi sie dziś nie chciało latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Parę fotek z dzisiejszego zboczowania 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Byłeś twardszy czy deszcz zrezygnował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dziś nie było takich warunków jak wczoraj, ale można było próbować ustawienia i lądowania . No i cieplej było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Starogród zalatany . Łukasz i Damian jeszcze latają. Warunki do zboczowania bajka. Fotki może będą jak Łukasz wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Mam nadzieję, że zostawiliście deczko wiatru na niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Obiad zjedzony i jadę jeszcze raz polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 No nie zostawią nic na jutro, no No tak, trzeba latać puki dmucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Parę fotek z popołudniowego zboczowania w Starogrodzie. Jeszcze znalazłem chwilę na oblot małego wariota 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 A rano najpierw był pokaz jak się lata z fantazją potem chwlia przerwy na fotoseszyn Dla Jacka zbrakło prundu w fotomejkerze A potem ... taki jeden ... zapomniał, że to się lata wzdłuż zbocza. Ponieważ pilot się rozkręcał a model skłaniał się ku rozłożeniu trzeba było przerwać zabawę i wrócić do domu. Cudowny dzień na zboczu zaczęty i zakończony wspaniałym akcentem 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgadza się. Barakuda rozbrykała się i zbyt często przekraczała dozwoloną prędkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 czyli pora zmienić model na jakiś bez ograniczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jak się ma fantazje to ograniczenia nie są problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 byle nie zostać rolnikiem i fantazyjnie nie ograniczyć się do sadzenia marchewek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 F3F nocą, Starogród 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi