ArabaT Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 I to już drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jutro klif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 I to już drugi Tak zauważyłem, że można mocno od rzeczy co się chce pisać w sumie fajnie, bo forum zrobiło się w końcu przyjazne userom tyle , że a by znaleźć coś konkretnego to już d**a i w kontynuacji tematu wspominki wspólnych lotów w Starogrodzie w 2010r. http://youtu.be/6TMt__O2TVk ku pamięci malinna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Fajne takie wspominki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Niestety nie latamy na klifie. Karwienskie błota 2 wejście nr 16i na plazy w lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Karwienskie Błota - No fajnie, bo już się zastanawiałem, która plaża w Starogrodzie? (temat ładnie się rozjechał).Czekamy na latanie w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Troszkę poczekamy. Będę zaglądał do Starogrodu, bo na tych z tv lub internetu Szamanach już się zawiodłem. Nie ma to jak Janek pojedzie do Unisławia i da na tacę . Można latać cały dzień i jeszcze na następny dzień starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Myślę , że jutro uda się zlatać Starogród choćby na silniczkach i klip Manaqa dla zachęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Twardziele z Was są. Piloci z Was sa pierwszy klasa. Szkoda ze nie chcecie dołożyć innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Twardziele z Was są. Piloci z Was sa pierwszy klasa. Szkoda ze nie chcecie dołożyć innym Jurku ja mam frajdę z samego latania do rywalizacji moje umiejętności są słabiutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Fotki Janka z dzisiejszego latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 LATANKO..wspaniałe...deszczyk o 10 tej....szybciutko telefon na parafię w Unisławiu potem śmiganie na maxa...dymało 8-12m/s zalatałem od 10-15 SUPER... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Elegancko dziś mi się nie udało poskładać ale jutro w południe Unisław jak prognoza się nie zmieni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jutro też wybieram się do Unisławia po robocie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jadąc dziś myślałem w/g rozpiski o Unisławiu jednak wiatr byl b. odchylony...Dzisiaj spokój...balastowałem i wywazałem modele na maxa. Miałem towarzystwo bocinów krązylo ze 4 sztuki...Krzysiek mialby super temat do fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Planuje 12-15 bo tak mam wolny czas na razie prognoza OK z małą odchyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 To gdzie to jutro sie lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 W mojej parafii w Unisławiu ale i dla mniejszych maszyn wał z miejscówką nr 1 w Fordonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 A. Juz widze. Kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Na jutro na latanie proponuje zabrać kalosze ...wszedzie wysoka, MOKRA..trawa ...dzisiaj mialem portki mokre do kolan... zawsze mam reserve na przebranie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi