Skocz do zawartości

STAROGRÓD - Klif Wiślany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I to już drugi ;)

Tak zauważyłem, że można mocno od rzeczy  co się chce pisać w sumie fajnie, bo forum zrobiło się w końcu przyjazne userom ;) tyle , że a by znaleźć coś konkretnego to już d**a 

i w kontynuacji tematu wspominki wspólnych lotów w Starogrodzie w 2010r.

http://youtu.be/6TMt__O2TVk

ku pamięci malinna

• Lubię to 2
Opublikowano

Karwienskie Błota - No fajnie, bo już się zastanawiałem, która plaża w Starogrodzie? :lol:  (temat ładnie się rozjechał).
Czekamy na latanie w temacie  ;)

Opublikowano

Troszkę poczekamy. Będę zaglądał do Starogrodu, bo na tych z tv lub internetu Szamanach już się zawiodłem. Nie ma to jak Janek pojedzie do Unisławia i da na tacę :D. Można latać cały dzień i jeszcze na następny dzień starczy ;) 

Opublikowano

Myślę , że jutro uda się zlatać Starogród choćby na silniczkach ;)

i klip Manaqa dla zachęty :D

Opublikowano

Twardziele z Was są. Piloci z Was sa pierwszy klasa. Szkoda ze nie chcecie dołożyć innym ;)

Jurku ja mam frajdę z samego latania do rywalizacji moje umiejętności są słabiutkie ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

LATANKO..wspaniałe...deszczyk o 10 tej....szybciutko telefon na parafię w Unisławiu   potem śmiganie   :D  na maxa...dymało 8-12m/s   zalatałem od 10-15 SUPER...

• Lubię to 1
Opublikowano

Elegancko dziś mi się nie udało poskładać ale jutro w południe Unisław jak prognoza się nie zmieni :)

DSC_3470_zps83a265fd.jpg

• Lubię to 1
Opublikowano

Jadąc  dziś   myślałem w/g rozpiski o Unisławiu jednak wiatr byl b. odchylony...Dzisiaj spokój...balastowałem i wywazałem modele na maxa.  Miałem towarzystwo bocinów krązylo ze 4 sztuki...Krzysiek mialby super temat do fotek :P

Opublikowano

Planuje 12-15 bo tak mam wolny czas na razie prognoza OK z małą odchyłką :D

post-3269-0-31269500-1402684967_thumb.jpg

Opublikowano

W mojej parafii w Unisławiu ;)  ale i dla mniejszych maszyn wał z miejscówką nr 1 w Fordonie

Opublikowano

Na jutro na latanie proponuje zabrać kalosze ...wszedzie wysoka, MOKRA..trawa ...dzisiaj mialem portki mokre do kolan... :lol: zawsze mam reserve na przebranie... ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.