Gość z.x Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Bez drgań, zakłóceń, po prostu z gracją:-D http://www.youtube.com/watch?v=G3QrhdfLCO8 PS: przelot oczywiście też:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 FPV się przy tym chowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość z.x Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 FPV się przy tym chowa... Może kiedyś będe miał doczynienia z tym (i możliwość porównania), ale każdy pkt widzenie ze strony zwierząt jest niesamowity:-) Przynajmniej tak myślę. No tak widziałem parę filmików z FPV (jeden z przelotu na Giewontem), ale to nagranie ma swój urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Film prywatny czyli jak go otwieracie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość z.x Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Film prywatny czyli jak go otwieracie? Ożesz Ty, został zabokowany... Kurde, szkoda...;-/ Edit: No to mam nauczke że następnym razem pierwsze pobrać film, a potem puścić link w eter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Mi się odtwarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 U mnie też, super ujęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 OK, fajny film, ale proszę o szczegóły: obciążenie powierzchni, rozpietość, jaki silnik, pakiet, jakie serwa na ogonie, czy ma zyroskopy itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość z.x Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 ...., czy ma zyroskopy itd. No myślałem że padne ze śmiechu, zwłaszcza że na forum ktoś napisał że one mają żyroskopy w D.. Sorki, ale nie pamiętam kto i gdzie. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 to też ciekawy punkt widzenia.. http://www.kontaktowe.pl/blog/jak-widza-swiat-zwierzeta-infografika/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 ha! Zaje***ste nagranie. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. A co do drgań i etc. to nigdy nie dorównamy naturze..... I całe szczęście Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi