Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukam sposobu na bezpieczne mocowanie GoPro (w moim przypadku III BE) w/na modelu. Jeden z Kolegów kleił na piankę dwustronną do skrzydła i to wystarczyło.

Proszę szacowne grono o podzielenie się swoimi sposobami i spostrzeżeniami w tym temacie.

PS

Jakość filmu z tej kamerki jak dla mnie super...

Pozdrawiam Piotrek

Opublikowano

Irku, do łodzi podwodnych mam nie po drodze (we wojsku w czołgach byłem) :)

PS

Tworząc ten wątek chciałem abyśmy (użytkownicy GoPro) zebrali w jednym miejscu swoje doświadczenia i przemyślenia na temat tej kamerki, a w szczególności jak ją bezpiecznie (bo tania nie jest) zamontować na/w modelu.

Pozdrawiam Piotrek

Opublikowano

Piotrze super że już masz Gopro

Zależy czy do jednego czy więcej lotów. Jak do jednego/dwóch to dobry jest rzep samoprzylepny o dużej powierzchni. Aby nie drgało (bez obudowy). Jak do wielu ujęć raczej firmowy lub samoróba obrotowa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PS

Tworząc ten wątek chciałem abyśmy (użytkownicy GoPro) zebrali w jednym miejscu swoje doświadczenia i przemyślenia na temat tej kamerki, a w szczególności jak ją bezpiecznie (bo tania nie jest) zamontować na/w modelu.

Pozdrawiam Piotrek

Witam

Mam pytanko do właściciela odnośnie tej kamerki - Nigdzie nie mogę się dowiedzieć czy można nią jednocześnie nagrywać na kartę i posyłać obraz do nadajnika FPV. Od tej możliwości zależy mój zakup tej kamerki (również III BE). Myślę, ze to dość istotna informacja.

Pozdrawiam Olek

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.