piotralski Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam, szukam sposobu na bezpieczne mocowanie GoPro (w moim przypadku III BE) w/na modelu. Jeden z Kolegów kleił na piankę dwustronną do skrzydła i to wystarczyło. Proszę szacowne grono o podzielenie się swoimi sposobami i spostrzeżeniami w tym temacie. PS Jakość filmu z tej kamerki jak dla mnie super... Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Jakośc super będzie była i jest Ale to "na pow. ziemi" bo pod wodą to porażka. Ja owijałem swoją swykłą tasmą izolacyjną i to bez obudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Irku, do łodzi podwodnych mam nie po drodze (we wojsku w czołgach byłem) PS Tworząc ten wątek chciałem abyśmy (użytkownicy GoPro) zebrali w jednym miejscu swoje doświadczenia i przemyślenia na temat tej kamerki, a w szczególności jak ją bezpiecznie (bo tania nie jest) zamontować na/w modelu. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Piotrze super że już masz Gopro Zależy czy do jednego czy więcej lotów. Jak do jednego/dwóch to dobry jest rzep samoprzylepny o dużej powierzchni. Aby nie drgało (bez obudowy). Jak do wielu ujęć raczej firmowy lub samoróba obrotowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 PS Tworząc ten wątek chciałem abyśmy (użytkownicy GoPro) zebrali w jednym miejscu swoje doświadczenia i przemyślenia na temat tej kamerki, a w szczególności jak ją bezpiecznie (bo tania nie jest) zamontować na/w modelu. Pozdrawiam Piotrek Witam Mam pytanko do właściciela odnośnie tej kamerki - Nigdzie nie mogę się dowiedzieć czy można nią jednocześnie nagrywać na kartę i posyłać obraz do nadajnika FPV. Od tej możliwości zależy mój zakup tej kamerki (również III BE). Myślę, ze to dość istotna informacja. Pozdrawiam Olek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Z tego co widać na tym filmiku jak najbardziej tak. http://www.youtube.com/watch?v=Pm-0G0E6s3c Warto poczytać... http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=10284 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi