symon5 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 temat około modelarski , mam problem ale myśle że na naszym forum znajdą się koledzy dobrze obeznani z tematem i podpowiedzą mi . jakie powinno być główne łożysko wrzeciona tokarki tug-40 , chodzi mi o pełen symbol .napisałem do producenta niestety brak odpowiedzi . z góry dzieki , już nie pisałem że sprawa dość pilna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Marku, mamy TUG-40M w firmie. Poszukamy DTRki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Albo popytaj chłopaków z forum CNC http://www.cnc.info.pl/ P.S. W tej chwili forum jest nieczynne - przerwa techniczna (konserwacja serwera czy coś takiego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Tym dysponuję. Mam nadzieję, że w zasadniczych sprawach TUG-40 nie różni się od TUG-40M. Na schemacie kinematycznym wrzeciono to wałek piąty Imageshack zmniejszył rozdzielczość, jesli będą potrzebne, wyslę oryginały na majla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 grzegoż dzięki za szybką odpowiedz ale jednak sie różnia twoja ma inne wymiary łożyska .marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Wersja M to wersja w kłach chyba 1000mm, Symon 5 czy Ty masz wersje 1500mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 zgadza się wersja 1500mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 łożyska wrzeciennika: 1 * NN38-18 2 * 51120 1 * 6014 Marku na PW kontakt do zakładu produkcyjnego !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 pełny symbol łożyska NN3018 KP51. właśnie tak zrobiłem najpierw mejla do producenta ,brak odzewu i dziś telefon no i po sprawie dzieki wszystkim za wszystkie informacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi