JMRC Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam. Miał może któryś z kolegów styczność z tym modelem? Jak z jakością wykonania, wytrzymałością? Poszukuje opinii na jego temat, prawdopodobnie pełniłby właśnie rolę holówki. Pozdrawiam Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jeśli to ten sam co kiedyś u nas miał Robert to dawał radę. Oklejony co prawda folią samoprzylepną ale było git. Mało się nim nacieszyliśmy bo został sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMRC Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Wydawało mi się, że go widziałem w zeszłym roku w ANT na pikniku, tylko wtedy nawet nie miałem ambicji na holownik i nie zawracałem sobie zbytnio tym głowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 A z tego co mi się wydaje to "wylądował" on w Kętach u nas ale za długo nie polatał i poszedł dalej ... Ogólnie to chyba najbrzydszy model jaki widziałem,w sensie nie model ale ogólnie samolot . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi