Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam! To nie jest żadna recenzja tego filmu czy coś w tym stylu. Jeśli ktoś nie oglądał tego filmu, to proponuje odwiedzić najbliższą wypożyczalnie DVD/VHS, lub sklep internetowy DC++ i obejrzeć. Proszę nie pisać tutaj o filmie, bo nie chodzi o to żeby zepsuć zabawe tym co go jeszcze nie oglądali. Moje emocje? ... tego sie nie da opisac... PS. dodam tylko że film jest z 1998 roku, mam nadzieje ze nie przeszkadza to fanom nowoczesnego kina...
rabbitlkr Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 A to jest jeszcze ktoś kto nie oglądał Truman Show? przecież to jest jak Kevin sam w domu:p
Gość Anonymous Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 No nie wiem, ja dopiero dziś obejrzałem.
Krzako Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Film jest świetny, ale są lepsze . Imo nic nie przebije "Forresta Gumpa", "Złap mnie jeśli potrafisz" czy też "Piękny umysł" .
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Akurat jeśli chodzi o Forresta to wszyscy mi zachwalali strasznie, a wcale jakiś supermocny nie był. Jeśli chodzi o "Złap mnie..." to się nie wypowiadam, a "Piękny umysł", owszem, dobry film, ale "Pi" był równie dobry. Nie wspominając już o "Miasto gniewu" (z ang. "Crash") i całej masie innych filmów które ogląda się na jednym oddechu. Ale jak skończyłem oglądać Truman Show, naprawde nie wiedziałem co myśleć...
Adam P. Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 A czy wy też macie czasem wrażenie, że jesteście dokładnie w takiej samej sytuacji jak tytułowy Truman?
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Czułem sie tak przed urodzinami swoimi ostatnimi;) Wszyscy knuli przeciw mnie...
robraf Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 a oglądał ktoś dooma? fajny jakiś?
Diakon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja widziałem Dooma i powiem że to kicz marny . Truman show też dawno widziałem, fajny film, ale... są też lepsze . Dla mnie najlepsze filmy to nieśmiertelny "Das Boot" oraz trochę nowszy "Saint and Soldiers" (w Polsce "Na tyłach wroga").
Marcin K. Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja najbardziej lubię "Szeregowiec Ryan' Truman tez fajny.
mammuth Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Snatch - czyli przekret - moj faworyt.
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 "Requiem for a dream" (rekfijem dla snu :twisted: ), to dla tych których ciągnie do narkotyków; prawie cały film nudnawy, ale ostatnie 15 minut - trauma przez kilka dni :shock:
rabbitlkr Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 i soundtrack świetny jest w Requiem for a dream,
Adam P. Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 "Saint and Soldiers" (w Polsce "Na tyłach wroga"). Ostatnie pare nocy oglądałem do snu Czy to zbieg okoliczności, że jeden głównych bohaterów to Diakon Szeregowiec Ryan-jeden z lepszych filmów w swoim gatunku.
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Czy to zbieg okoliczności, że jeden głównych bohaterów to Diakon Nie! Diakon mi to wyjaśniał
Patryk Urban Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Trumana chyba nie widziałem ale na mojej topliście jest kila pozycji Kompania Braci ( Band of Brothers ) Green Street Hooligans - bardzo mi się spodobał i Stay Alive - to horror ale ciekawie zrobiony (generalnie nie przepadam za horrorami)
marcin133 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 "Braveheart" - i wszystko na temat
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.