Patryk900 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Szkoda ale nie mam filmiku jak latał moj trenerek na nim pętle robił bardzo spontanicznie hehe no i wcale dużo prądu nie brał latałem na 3s 2200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Model gotowy pozostało zamontować wyposażenie. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Bardzo ładny model, w zasadzie gdyby zaokrąglić niektóre krawędzie to ciężko było by powiedzieć że sylwetkowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Ładnie wyszedł, a będzie więcej fot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ładnie wyszedł, a będzie więcej fot ? Jak zamontuję całe wyposażenie pokarzę jak to wygląda zamówiłem kilka drobiazgów i czekam na przesyłkę. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Model gotowy tak to wszystko poukładałem, mam nagrany filmik jak to działa, nie bardzo wiem jak go dodać ale jak sobie z tym poradzę postaram się go pokazać. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Próba sterów i silnika model gotowy do lotu ciekawe jak to będzie na lotnisku mam nadzieję że wróci cały. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Wyszedł naprawdę super podwozie jak dla mnie rewelacja trzymam kciuki za udany oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Extra model. Szczególnie podoba mi się podwozie - poproszę o więcej szczegółów związanych z jego montażem. Widzę, że śmigło ma przycięte końcówki łopat...jak wypadły wyniki ciągu silnika na ziemi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi