robertus Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Dostałem "zaproszenie" na maila od Andrzeja z tego portalu. Oczywiście olałem i zacząłem szukać co to jest. Poczytajcie i uważajcie gdzie klikacie. Proponuję nie klikać w nic w tym mailu. http://cyfropolis.bl...iecznie_22.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 khmmm .... niech zgadnę .. Andrzej C. ?? Dzięki Robert, że ostrzegasz, właśnie dziś dostałem identyczną wiadomość a wiesz, że lubię serwisy randkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Mogłeś to dostać ode mnie. Ja też dostałem wiadomość od znajomego, od którego, właśnie oczekiwałem wiadomości. Nieopatrznie wszedłem na ta stronę i od razu miałem "'kupę" wiadomości od różnych kobitek, które nie wiadomo dlaczego bardzo mnie lubią. Nawet nie wiedziałem ,że mogę być taki interesujący dla różnych pań, choć nic o mnie nie wiedzą . A przy okazji przepraszam wszystkich ,którzy mogli otrzymać taką wiadomość ode mnie. To było niezamierzone i nawet nie wiedziałem ,że podsyłam komuś takie kukułcze jajo . A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Cicha woda co? Napisałem jedynie jako przestrogę. W internecie dużo jest pułapek, od dodatkowych pasków w przeglądarce internetowej po programy czytające nasze hasła do banków, a wszystko to ładnie zapakowane, aż chce się kliknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Andrzeju, nie kierowałem uwagi konkretnie na Ciebie, a na Andrzeja C co wyczytałem z maila Potem odnalazłem korespondencję z Tobą sprzed kilku miesięcy i skojarzyłem fakty. Z tego co mi wiadomo, sporo osób z naszego grona dostało już wiadomość "od Ciebie". Ktoś musi się posługiwać Twoim mailem i chyba niewiele można w tym kierunku już zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 A największą zabawę miała moja żona . Na szczęście mogłem się dość szybko z tego ewakuować. Ale mam nauczkę . Jeszcze raz przepraszam. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi