Skocz do zawartości

Czy jadasz pomidory, ogórki i jabłka bez skórki?

Bez skórki :-)  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jadasz pomidory, ogórki i jabłka bez skórki?

• Tak
      5
    • Nie
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamieszczam ankietę, której takiej na forum nie było.

Mój syn nie lubi jadać pomidorów, ogórków i jabłek ze skórką. Moja walka w/w temacie, od dawna została przegrana.

Co wy na to moi forumowicze? Czy macie podobne problemy życiowe?

Zapraszam do wypełnienia, krótkiej ankiety.

Opublikowano

Faktycznie, bardzo oryginalny watek. :)

Ogórków nigdy ze skórką nie jadałem. Jadam jabłka ze skórką jeśli nie jest cierpka i pomidory też.

Winogron i agrest jadam cały. Niektórzy tylko miąższ ze środka.

A z arbuza nie wydłubuje pestek.

Opublikowano

Ja nie mam takich zmartwień. Mam ogródek dzialkowy, dużo upraw i wszystko "bio". Mam dwójkę 2-letnich chrzesniakow i także jedzą co sie da z działki, jak mogą pogryzc to nawet że skorka. Oczywiście wszystko umyte. Moja siostra to inny problem, 15 lat. Może zjesz truskawki? - Nie lubię! -Jak możesz nie lubić skoro nigdy nie jadlas! Eh...

Opublikowano

Źle sformułowane pytanie IMO. Powinno chyba być czy jadasz pomidory, ogórki i jabłka ze skórką? Inaczej nic z tego nie wynika bo bez skórki to chyba każdy zje z większym smakiem :)

Opublikowano

Ja tam od zawsze wszytko jem ze skórkami.... głównie z takiego powodu po prostu ,że np. nie chciało mi się nic obierać z niej :D

Opublikowano

Ja tam wszystko jem ze skórką. Wszystkie warzywa i większość owoców, które jem, pochodzi z działki babci, więc ekologiczne, niepryskane :) Nic, tylko korzystać :P

Opublikowano

Wszystkie warzywa i większość owoców, które jem, pochodzi z działki babci, więc ekologiczne, niepryskane :)

Że tak powiem... pozazdrościć :D Ja to o 6 rano muszę zasuwać na rynek czy inne targowisko żeby kupić jakiegoś dobrego pomidora czy innego ogórka :D

• 2 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.