pawel4090 Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Witam, zamieszczam ankietę, której takiej na forum nie było. Mój syn nie lubi jadać pomidorów, ogórków i jabłek ze skórką. Moja walka w/w temacie, od dawna została przegrana. Co wy na to moi forumowicze? Czy macie podobne problemy życiowe? Zapraszam do wypełnienia, krótkiej ankiety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Faktycznie, bardzo oryginalny watek. Ogórków nigdy ze skórką nie jadałem. Jadam jabłka ze skórką jeśli nie jest cierpka i pomidory też. Winogron i agrest jadam cały. Niektórzy tylko miąższ ze środka. A z arbuza nie wydłubuje pestek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Ja nie mam takich zmartwień. Mam ogródek dzialkowy, dużo upraw i wszystko "bio". Mam dwójkę 2-letnich chrzesniakow i także jedzą co sie da z działki, jak mogą pogryzc to nawet że skorka. Oczywiście wszystko umyte. Moja siostra to inny problem, 15 lat. Może zjesz truskawki? - Nie lubię! -Jak możesz nie lubić skoro nigdy nie jadlas! Eh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Źle sformułowane pytanie IMO. Powinno chyba być czy jadasz pomidory, ogórki i jabłka ze skórką? Inaczej nic z tego nie wynika bo bez skórki to chyba każdy zje z większym smakiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
skraf Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Ja tam od zawsze wszytko jem ze skórkami.... głównie z takiego powodu po prostu ,że np. nie chciało mi się nic obierać z niej Link to comment Share on other sites More sharing options...
macowca Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Ja tam wszystko jem ze skórką. Wszystkie warzywa i większość owoców, które jem, pochodzi z działki babci, więc ekologiczne, niepryskane Nic, tylko korzystać Link to comment Share on other sites More sharing options...
skraf Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Wszystkie warzywa i większość owoców, które jem, pochodzi z działki babci, więc ekologiczne, niepryskane Że tak powiem... pozazdrościć Ja to o 6 rano muszę zasuwać na rynek czy inne targowisko żeby kupić jakiegoś dobrego pomidora czy innego ogórka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakiglawstogusiana Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 W dzisiejszych czasach to nie byłbym taki pewny czy zdrowiej jeść ze skórka czy bez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Prauss Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Ogórków nigdy ze skórką nie jadałem. A kiszone?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Heh, no tak, tu mnie masz. Kiszone i w occie, ze skórką ale bez końcówek. Końcówki nie wiem czemu odcinam, jak w bananach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest z.x Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 No masz, takiej ankiety bym się tu nie spodziewał:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts