TeBe Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Poszukuję planów jak w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 i od razu drugie pytanie do wiedzących. Abstrahując od napędu (to oddzielny temat), czy model tego samolotu o rozpiętości mniej więcej 2600mm-3000mm ma szansę być w miarę stabilny w locie przy zachowaniu proporcji wymiarowej? Oczywiście nie mówimy o zachowaniu profilu skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ten samolot ma najzwyklejsze proporcje trenerkowe. Nie bedzie sprawial problemow w zadnej skali - pod warunkiem dobrego wywazenia. A swoja droga - to czemu porywasz sie na budowe tak wielkiego modelu bez przygotowania (tzn zglebiania literatury np tematu o skalowaniu modeli)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Bo to ma być mój pierwszy i ostatni model redukcyjny. Temat zaplanowany jest na 5 lat :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Temat do zamknięcia. Plany zdobyte i wydrukowane. PDFami mogę się podzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek T Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 A czy ja mógłbym prosić o te plany (tak z czystej ciekawości)? Mój e-mail to jacek@arco.pl pozdrawiam Jacek T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Już wysyłam. Potwierdź, że doszło, bo plik jest duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek T Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Bardzo Panu dziękuję doszły do mnie cztery plik pdf spakowane w jeden zip. pozdrawiam Jacek T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Za to "panowanie" masz minusa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek1985 Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 @TeBe jeżeli możesz podeślij proszę plany na grabek1985@o2.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 A-10 Thunderbolt II-1829mm.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi