AndrzejC Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 http://joemonster.org/art/26257/ A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 SZACUN - tyle można powiedzieć, estetyki można pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 KOZACKIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mogę powiedzieć to samo co poprzednik. KOZACKIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BRODA_ Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ale chłop musi mieć cierpliwość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jak to mawiają rasiści: "murzyńska robota" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie przyłożył się... ale jeśli to pierwszy model to może być. A tak serio, to niewielu jest ludzi z taką precyzją i przede wszystkim cierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Chyba trzeba być bezdzietnym kawalerem z posagiem żeby coś takiego sklecić.... Ekstremalnie rzadko się zdarza aby jakaś baba tolerowała hobby u faceta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Z tekstu na górze i jednego ze zdjęć wnioskuję, że to jakiś nastolatek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 A na koniec zakradnie się młodszy braciszek z zapałkami... Niezły hardkor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A tu : mamy podobnego zapaleńca tylko w aluminium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ten też niezły, w dodatku w mikroskali http://gadzetomania.pl/2010/04/18/niesamowicie-realistyczne-modelarstwo-galeria http://www.craftsmanshipmuseum.com/park.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Pełen szacunek do ludzi z taką pasją Mi szczęka opada jak widzę takie dopieszczone perełki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Mnie pierwszy raz opadła, jak na początku lat 80-tych oglądałem w Częstochowie wystawę poświęconą m/innymi trochę dziś niestety zapomnianemu śp. Mistrzowi Jerzemu Ostrowskiemu, a zwłaszcza jego mistrzowskiemu (MŚ 1972-Francja, 1976-Szwecja) modelowi P-38 "Lightning"... W tamtych czasach siermiężności zaopatrzenia w materiały wszelakie - to dopiero był dla mnie szok... http://www.saumodelarnia.fora.pl/retro,17/p38-lighting-jerzego-ostrowskiego,174.html (trochę zdjęć na końcu, sami oceńcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Model ten można podziwiać w muzeum lotnictwa w Krakowie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Myślę, że w zupełności sobie na to zasłużył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi