zipek Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Kolega skończył model wilgi (podobno ma byś z tego finalnie holownik) i dzisiaj została oblatana, tak już na porządnie:D Lata wręcz wyśmienicie. Krytyka mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 model ładny w locie też się ladnie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Hej super że ten samolot nie umiera. Jeden z moich ulubionych samolotów to właśnie Wilga. Piękny model pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariopilot Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Model ładnie sie prezętuje ,moja troche wieksza 2,8m też jest wdzięcznym modelem do latania rekreacyjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Panowie z Bielska powiedzcie mi gdzie dokładnie sa te lipki całe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Fajnie, ale mały minus za całkowity brak wzniosu- znam argumenty zwolenników tych "płaskich desek" o szybkości reakcji na lotki itd., ale ich nie podzielam- wiele by nie stracili, a o ile przyjemniejszy widok na takim, dajmy na to- podejściu do lądowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkikul Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Wspaniały model za dzieciaka u mnie w EPGI mięli 4 sztuki choć za dużo nie pamiętam ale latałem (jako pasażer) teraz nie ma po nich nawet śladu, powiedz jeszcze z czego jest zrobiona może jakieś plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipek Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 To jest pełna konstrukcja. O plany zapytam Adama który ją zbudował, pewnie gdzieś jeszcze ma. A co do wzniosu, to już jest zrobiony Niestety filmu nie wrzucę, bo jest na sprzedaż ta wilga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi