TooM Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Thia!!!!!!!!!!!!! Jeden z radnych ,będąc z psem a spacerze ,zrobił mu zdjęcie to wytłumaczono go że ma bóle kręgosłupa.Po zmianie władzy okazało się że tak naprawdę to zapewne nie on ,a może wcale się to nie zdarzyło a zdjęcie to fotomontaż.Teraz wrócą jego koledzy to wrócą znów bóle kręgosłupa .itd ,itd ,itd. Ale to pisane kursywą chyba jest pomówieniem bo to tylko przypuszczenia a nie fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dlatego napisałem że by się prosiło odstrzelić też właściciela bo jaki właściciel głupi tak samo jego pupil nie wie co to normalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Nawiązując do tematu, sam jestem posiadaczem fajnego stworzonka, jakim jest buldog francuski . Bez bicia przyznaję się iż nie sprzątam po nim jak coś zrobi ale przynajmniej staram się uczęszczać w miejsca mało uczęszczane przez ludzi -wytłumaczenie marne ale jakieś.. Nie bardzo rozumiem fakt, iż wszędzie gdzie tylko jest wolny kawałek trawy stoi tabliczka o zakazie wyprowadzania psów-nie wiem gdzie oficjalnie można to robić bo takowej info. brak. Jednak u nas w Kętach powoli wkracza postęp,co prawda większość nieufnie,z strachem i pewnie wstydem podchodzi do tego co zamieściłem na fotce ale skoro woreczki znikają to chyba ktoś korzysta...Sam krążę czasem z psiakiem wokół tego ale jakby on to "olewa" i ciągnie w swoje ulubione miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi