morfeusz1987 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam, jakiś czas temu zacząłem budowę funtany ze strony alehara, plany zawierały także formatki do ciecia cnc, co prawda zapomniałem podać grubość ciecia firmie tnącej ale coś z tego powstanie :-) wszystkie rysunki są prawie poprawne, zawierają także elementy do montażu skrzydeł. Model wycinałem tu http://www.rcszamotu...hp?p=1_2_Oferta Mam pytanie do forumowiczów jak się maja prawa autorskie do malowania modelu, planuje go pomalować a'la puszka od redbula tylko obawiam się jak to właśnie się ma to do prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gignasiak Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Byłby ktoś zainteresowany odkupieniem modelu w takim stanie jak na foto? na zdjęciach nie widać ale jedna lotka jest już w 90 % posklejana, dodam jeszcze ze model wymaga spasowaniu przylegania skrzydeł i maski do kadłuba ale wszystko da się zrobić, trochę papieru ściernego i cierpliwości wystarczy. Jeśli ktoś będzie zdecydowany/zainteresowany to wstawię więcej dokładniejszych fotek. Pytania proszę kierować na email: morfeusz.tuning@gmail.com co przyśpieszy kontakt :-) cena to 300zl do negocjacji witam znalazłem to na forum czy jeszcze aktualne? jeszcze jedn ile pan zapłaciłza wycięcie witam czy jest aktualna sprzedaż ,ile kosztowało wycięcie tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 witam znalazłem to na forum czy jeszcze aktualne? jeszcze jedn ile pan zapłaciłza wycięcie witam czy jest aktualna sprzedaż ,ile kosztowało wycięcie tego modelu Wycięcie plus sklejka wyniosły ponad 400zł, doklładnie nie pamiętam ale chyba 440. Do tego doszła jeszcze balsa, listwy sosnowe i kleje co w całości to co na foto wyniosło ponat 600zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Dzieje się!! Rozglądasz się za menadżerem zasilania i serwami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Dzieje się!! Rozglądasz się za menadżerem zasilania i serwami? zasilanie własnej konstrukcji z podwójną linia zasilania dla bezpieczeństwa ewentualnie jak trafie na cos godnego uwagi to kupie gotowca, a serwa prawdopodobnie takie wstępny szkic mojego menadżera zasilania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 mam pytanie o oklejanie modelu, jak naklejasz folię na folię, że nie widać bąbelków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 mam pytanie o oklejanie modelu, jak naklejasz folię na folię, że nie widać bąbelków ? Jest to folia 3M samochodowa która ma mikrokanaliki i bez problemu mocniej przyciskając można powietrza się pozbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ty spryciarzu! A jak wagowo wychodzi w stosunku o np oracover? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ty spryciarzu! A jak wagowo wychodzi w stosunku o np oracover? Wagowo jest na pewno 2x cięższa i grubsza no ale to tylko zdobienia, arkusz z którego wycinałem 1,5 x 0,5 m ważył 170 g ale sporo odpadu odeszło no i folia "transportowa" tez jest gruba, wiec myślę że więcej niż 100g nie przybyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gignasiak Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Witam jaki silnik będzie napędzał ten model i jaka waga wyszła zrobiłem wg tego planu podobnà Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 No funtana pełna klasa proszę ja ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Witam jaki silnik będzie napędzał ten model i jaka waga wyszła zrobiłem wg tego planu podobnà Silnik roto 35Vi o ile wyjdzie z jego reklamacja :-P a waga, hmm nie pamietam ale z silnikiem bylo niecale 6kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Mała zmiana planów nastapiła i na poklad trafił rcgf 55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Pamiętaj zabrać ją w weekend;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Niestety ale brak killswitcha. Brak kpnfiguracji apki i niedotarty silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi