Czesław Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dzisiaj przymiarka Czesław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasi.grzegorz Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Czesławie -piękny . Poprosze o zaproszenie na oblot . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Główne elementy podwozia gotowe,wykonane ze stali nierdzewnej rurki spawane w osłonie argonu.Jeszcze kilka godzin i będzie gotowe. Pozdrawiam Czesław z Kruszwicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Można powiedzieć podwozie gotowe,wstępnie zmontowane siła udżwigu ok,lecz po drugiej próbie.Zrobiłem mniejszy amortyzator ze słabszą sprężyną,było to bardzo miękkie,próby obciążenia drugiej wersji wypadły pomyślnie jest to bardzo fajne zawieszenie.,koło tylne jest 50% gotowe. Pozdrawiam Czesław z Kruszwicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Pokonał moje możliwości , będzie to frajda w lataniu,pozostał do zamontowania motor i elektronika,myślę że w maju w powietrze. Pozdrawiam Czesław z Kruszwicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ożeż Ty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Tak. Szczęka opada mi za każdym razem gdy wchodzę w ten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 SZACUNEK PIĘKNA ROBOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbugatii Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 W takiej konfrontacji to wszystkie CAD-y wysiadają. Podziw za precyzję wykonania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ja zbieram szczękę z podłogi za każdym razem. Piękna robota. Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jak w Ulicy Sezamkowej, normalnie wielki ptak, mogę wiedzieć jaki był koszt samych materiałów i wycinania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Podwozie gotowe ,golenie okleiłem sklejką modelarską 1,2 mm używając kleju poliuretanu który klei metal drewno plexi laminat aluminium i wiele innych na sklejkę nakleiłem folie pokryciową. pozdrawiam Czesław z Kruszwicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Patryku mogę powiedzieć ze cena jest wyjątkowo niska ,800 zł za wycięcie wszystkich elementów ze sklejki topolowej 3 mm do tego maska laminatowa rura duralowa bagnet skrzydeł pochwa do rury oraz rurki w skrzydła do instalacji. W zestawie nie ma stateczników ponieważ to tyko listwy,polecam wszystkie elementy pasują do siebie ,jest to ogromny ptak. Kontakt wimarex@wp.pl tel 792 43 42 77. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Czesławie widzę jak już drugi raz przymierzasz się do latania tym modelem,ale to nie jest model który Cię uniesie,więc nie ryzykuj,bo może się to skończyć tragedią,zbuduj jeszcze większy i wtedy możesz latać nisko i powoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Motor osadzony ,maska wstępnie dopasowana,pozostało serwo do gazu itp. pozdrawiam Czesław z Kruszwicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1987 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam efekt powalajacy gratulacje .Bardzo ciekawy byl robiony z planow czy z innych zrodel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Łukaszu cofnij się do góry tam podaję namiar na Wimarex oni to wycinają laserem Czesław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Po małej przerwie wróciłem do dalszych zajęć budowy mojego modelu,domek wklejony i pomalowany wszystkie okucia zamontowane rurka na instalacje zrobiona z balsy i wklejona.Kdłub okleiłem całkowicie teraz przykleje stateczniki serwo gazu zamontowane ,przygotowania do uruchomienia silnika. Pozdrawiam Czesław z Kruszwicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Panie Czesławie, sam się Pan nie pochwali to ja musze Pana pochwalić. Dzisiaj będąc w kiosku z gazetami zobaczyłem w miesięczniku Modelarz dwa dziwnie znajome modele, no brawo. Zdjecie robione tel. kom. ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Dobrzy ludzie mówią ze samemu nie powinno się chwalić ,tak przy okazji to uruchomiłem motor w modelu ma taką siłę że uwięziony za stateczniki trzeba przytrzymywać bo była obawa że wyrwie to w diabli. Pozdrawiam Czesław z Kruszwicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi