Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, rano spaceruję sobie z łobuzami po polach, a SiSi już zna i lubi odwiedzać modelarzy no i ostrożnie obwąchać wszystkie modele :) Chcesz adoptować? :P;)

• Lubię to 3
Opublikowano

Andrzej nie chwaliłeś się, że zmieniłeś profesję:

551ded7dcd9c75ac27f7d16afd20bee2.jpg?s=1

Podobno każdy ma na świecie swojego sobowtóra, chyba znalazłem Twojego :-)

Pozdrawiam.

• Lubię to 2
Opublikowano

Łukasz a gdzie nasz rodzynek Maciar ten inkwinizjonista?mój ulubieniec w rządzie RP ;) .Oglądał ktoś może katastrofy w przestworzach o katastrofie smoleńskiej na Discowery?

Oglądałem teraz film Wojtka ,,rój,, z nocnego latania :) fajnie że są takie filmiki bo miło po wspominać przed snem :) .oby do wiosny.pozdrowienia dla wszystkich

• Lubię to 1
Opublikowano

Andrzej nie chwaliłeś się, że zmieniłeś profesję:

551ded7dcd9c75ac27f7d16afd20bee2.jpg?s=1

Podobno każdy ma na świecie swojego sobowtóra, chyba znalazłem Twojego :-)

Pozdrawiam.

Jerunie, a miała to być tajemnica :-P, jakoś trza dorabiać do pensji, no nic jak się już wydało to teraz załatwia, że na Cycu będziemy latać MIGami B-)

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 2
Opublikowano

klapa z niedzielą ;) też chciałem polatać u siebie i tyle co pomyślałem to zaczęło wiać,jakaś zemsta komuny ostatnio w te niedziele :angry: jak sie ma wolne.ale Pysio troche polatał,oblatał :).pozdrowienia dla wszystkich

• Lubię to 1
Opublikowano

Za to w niedziele klapa , gdzie ty byłeś quada trza ustawic do nowej apki

W niedzielę miałem solenizantkę w domu  :D Nadrobimy w przyszły weekend  :P

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.