adamus Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Fajna muza Wiedence i perfekcyjne lądowania Pawła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Dziś i wczoraj pogoda nie dała polatać, więc pogrzebałem w komputerze i znalazłem kilka zdjęć z naszego lotniska na Halembie. Były to piekne czasy i żal , że się skończyły , sami ocencie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 No jest na co popatrzeć . Gdzie teraz latają Ci właściciele tych dużych modeli ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 A gdzie to lotnisko wtedy było na Halembie, bo też chciałbym polatać-właśnie szukam miejsca gdzieś w pobliżu, a nie chce mi sie aż na Zaborze jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Rafał większość lata i modele maja tyko już inne te są posprzedawane pozamieniane , a latają w Gliwicach na lotnisku . Tylko Gliwice idą pod modernizacje więc się skończy . Te duże modeliki to są Andrzeja , jego najnowszy choć już ma 3 lata to piękny "Kruk" A gdzie to lotnisko wtedy było na Halembie, bo też chciałbym polatać-właśnie szukam miejsca gdzieś w pobliżu, a nie chce mi sie aż na Zaborze jechać. Można tam dojść, dojechać , ale wszystko zarośniete , zryte zostało przez dziki inie dało sie tam lądować. . Teren był wynajęty od elektrowni "Halemba" , ale elektrownie zlikwidowali teren poszedł pod "Lasy Panstwowe". Miejsce poszukaj na goole maps. https://www.google.pl/maps/dir/Halemba,+Ruda+%C5%9Al%C4%85ska/50.2252767,18.8691146/@50.220701,18.8729887,2324m/data=!3m1!1e3!4m8!4m7!1m5!1m1!1s0x4716cc9509bfe4bb:0xef2cc709f44e3b6f!2m2!1d18.8544335!2d50.2385386!1m0 Znalazłem filmik po inwazji dzików na lotnisku Halemba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot84 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Rafał większość lata i modele maja tyko już inne te są posprzedawane pozamieniane , a latają w Gliwicach na lotnisku . Tylko Gliwice idą pod modernizacje więc się skończy . Co to znaczy idą pod modernizacje? Już i tak się pozmieniało porównując do tego co było naście lat temu, jak tam mieszkałem a często tam bywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 W gliwicach bedzie rozbudowa lotniska pod małe samoloty biznesmenow ,wiec bedzie to plac budowy i nie wiadiomo co z modelarzami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Pamiętam tamten dzień,wyglądało to jak po bombardowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Filmy z dzisiejszych lotów nakręcone przez kolegę Kube 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Gratuluję oblotu Pysiu, mam nadzieję, że będzie Ci się nim dobrze i długo latało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Dzięki dziś wykonane znowu kilka lotów ,coraz lepiej mi się nim lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 No i elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Sfilmowane 11 maja: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 21 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Pięknie Wojtek takie spokojne przeloty . Dziś był pierwszy dziewiczy lot "Jaskółki" na lotnisku w Gliwicach naszego kolegi Andrzeja . Zrobiłem pare fotek , ale filmu nie nagrałem (mój sprzet zawodny) Wyciągarka szybowców Mogę tylko powiedzieć , że lata bardzo ładnie , właściciel zadowolony . Nie było noszeń rano i nie wiem jak było pozniej. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Siłacz Ideowiec Elektryki górą! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Elektryk górom bo na dole by mioł ciężko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Atak dronów: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. silesia_system Opublikowano 22 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Kolejne testy holówki za nami. Wyszarpaliśmy Perkoza rozp. 5m 9,5kg wagi a drugiego troszkę lżejszego zawieźliśmy na 600m. Termika dopisała! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 A tutaj sobotnie latanie - jak zwykle na "CYCu" Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=bWPDiKN3LHA ----- edit ------ i jeszcze niedziela http://www.youtube.com/watch?v=KhDjHBFJgrM 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jutro po 16 kosimy CYC. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi