Ravp66 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 HI Właśnie ... myślę i organizuję przyjazd Transport załatwiony. Jakąś padlinę ... to kupię. Utrwalacz ... też się znajdzie. aaaaaaaaaa tam zobaczymy ale jestem za i MLP też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 no to już sie modle żeby nocki na oplu niebyło,fajnie by było w końcu wpaść na lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko11 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 proszę zarezerwować dla mnie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dziś po południu lotnisko zajęte przez "drony" - egzaminy państwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Dzisiaj po 13:00 sprzątamy kanciapkę Jak będzie więcej rączek do pomocy to i nawet zdążymy skosić lotnisko Co do grilla - plastiki zostały jeszcze z poprzednich imprez, możecie jeszcze zabrać ze sobą fotele turystyczne no i przygotować modele na wieczorne latanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyAudio Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Moi drodzy, jeszcze jedno ogłoszenie parafialne Niestety mój rozkładany namiot wyzionął ducha po zeszłorocznych imprezach, stąd pytanie i prośba. Jeśli ktoś posiada i ma możliwość przywiezienia takiego ustrojstwa na sobotę, będziemy bardzo wdzięczni, a w niedzielę na pewno wszystkie grzechy ma odpuszczone Na pewno warto przyjść w długich spodniach lub mieć takowe na przebranie. Przyda się też bluza lub kurtka, wieczory są już chłodne, no i jakiś spray na komary typu OFF lub podobny, bestie latają i żrą nas żywcem (w Biedrze za 5 zł, promocja posezonowa). Jak już było wyżej napisane, zabieramy ulubione jedzonko i picie, na lotnisku zapewniony grill do przygotowania swoich specjałów, naczynia jednorazowe, miejsce przy stole i dobra atmosfera. Wieczorem będzie oświetlenie oraz może nawet ognisko (to na razie w fazie ustaleń). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 2/3 lotniska skoszone, miejsce na wieczorne ognicho przygotowane, skoszone i załatane Kanciapa wysprzątana na cacy (Adam dokopał się do posadzki), nic ino grillować Ci co przyjdą rano polatać, fajnie by było jakby poświęcili trochę czasu i poznosili troszki drewna na ognicho. No to kochani... do zobaczenia jutro, rozpalamy grilla o 16:00 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ech ,szkoda że Wasze grilowanie zbiegło się z naszym .Pewnie byśmy tam zawitali . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Witajcie,komarzyska faktycznie tną niemiłosiernie właśnie wróciłem z latania u siebie ,pakiety sie ładują,jeszcze tylko jutro popracować i może sie uda na jakąś rozsądną godzine przyjechać,latał niebęde bo Adam znowu mnie ,,skosi,, ,fajnie jakby nas było dużo,dużo.pozdrówka dla Was pracusie.PS.Ania,Adam dokopał sie do posadzki-hm ciekawe co jest pod posadzką? Wałbrzych ma złoty pociąg,a co u nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Rafał, po Raciborzu planujemy jeszcze zrobić ognicho Obiecaliście, że zawitacie do nas, to choby nie wiem co.. na ognichu musicie być Piotrek, teraz ja będe "kosić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ok,ustawiamy się na "po Raciborzu" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ania litości bo na modele niewyrobie no i diody, co sie Adamowi na śmigło nawijają,a niech tam raz kozie śmierć coś tam wezme oświetlonego .no i łopate bo mi ta posadzka spokoju niedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 3 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Pogoda dopisała impreza na 5+ zabawa trwa , jak dla mnie na latanie trochę ciemno , ale inni dają rade. Filmiki zostaną wrzucone w pózniejszym terminie. Chciałem pokazać filmik kręcony kamerką Firefly Q6 pierwszego modelu , na naszym lotnisku latającego bez aparatury RC Jeszcze jeden filmik z mojej kamerki zamontowanej na "Pionierku" 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 4 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Film z wizyty w Bobrownikach: 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 4 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Po imprezie wszyscy odpoczywaja , ale Adam lata 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Po imprezie wszyscy odpoczywaja , ale Adam lata To chyba najspokojniejszy lot Adama jaki w życiu widziałem:P Gratuluje imprezy i żałuje że mnie nie było:( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 4 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 To tutaj relacja z wczorajszej imprezy lotniskowej http://www.youtube.com/watch?v=q4vvbHmzhdU i do lotu Bercika modelem na uwięzi 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 To tutaj relacja z wczorajszej imprezy lotniskowej http://www.youtube.com/watch?v=q4vvbHmzhdU i do lotu Bercika modelem na uwięzi Super impreza, widać dawne dobre czasy nie wszędzie się skończyły ! Szczególne podziękowania dla filmowców (kamerzystek i kamerzystów, a potem za te godziny przed ekranem przy montażu...) . Część artystyczna imprezki też dobrze się komponuje z resztą, szkoda , że to wszystko tylko na ekranie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 To chyba najspokojniejszy lot Adama jaki w życiu widziałem:P Gratuluje imprezy i żałuje że mnie nie było:( Dawid nie każdy ma tyle obowiazków co Ty. A to że Adam spokojnie latał to była prośba Pawła , tego co w krzakach stoi. Następny gril w wrześniu będzie zależnie od pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 5 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Zaległy filmik z niedzieli 28 sierpnia - zadymiacz Pana Franka http://www.youtube.com/watch?v=-EGncphmsnk 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi