Francka Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Wyjaśniam , bo Wojtek zapomniał dopisać , że to zdjęcia z bardzo miłego spotkania Kosorowice - Ruda Śląska . Dziękujemy wszystkim za wszystko , myślę że ci ktorzy byli będą długo pamietać Jak Ania upora się z filmem zobaczycie resztę Pozdrawiamy Kosorowice. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GiulioN Opublikowano 3 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 A ja wczoraj wpadłem z wizytą i takie coś nagrałem P.S.: nie zwracać uwagi na brudny obiektyw 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Brawo bardzo dynamiczne loty , zresztą Adam Cię nagrał na naszej nagrywarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Wyjaśniam , bo Wojtek zapomniał dopisać , że to zdjęcia z bardzo miłego spotkania Kosorowice - Ruda Śląska . Dziękujemy wszystkim za wszystko , myślę że ci ktorzy byli będą długo pamietać Jak Ania upora się z filmem zobaczycie resztę Pozdrawiamy Kosorowice. Zgadza się, zostaliśmy ugoszczeni prawdziwie po królewsku. Super spotkanie i świetna atmosfera. Dużo miejsca do latania i trafiona pogoda. Długo i mile wszyscy będziemy wspominać ten wyjazd. Dziękujemy i pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektromar Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Zgadza się, zostaliśmy ugoszczeni prawdziwie po królewsku. Super spotkanie i świetna atmosfera. Dużo miejsca do latania i trafiona pogoda. Długo i mile wszyscy będziemy wspominać ten wyjazd. Dziękujemy i pozdrawiamy. Jeszcze raz dziękujemy za gościnę.A tu już filmik z Niedzieli 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jeszcze jeden film z soboty. Duży model z mocnym silnikiem i wprawny pilot. Zapraszam do oglądania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 7 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 No to w końcu uporałam się z filmem ze spotkania Ruda Śląska - Kosorowice To był bardzo udany dzień! Nie spodziewaliśmy się takiej gościny Super ekipa modelarzy, przesmaczne jedzenie, trunki , grill pachniał chyba na całą okolicę lotnisko pełne super modeli - bardzo dużo lotów, Brzydal zreperowany w pół godziny, model Adama jeszcze jest na stole operacyjnym, ale będzie latać Chłopakiii... trzeba to powtórzyć! Na kolejne spotkanie bieremy pod pacha co tu u nas najbardziej polecane, rezerwujemy czas do późnego wieczora i fruu Jeszcze raz: Kosorowice - DZIĘ-KU-JE-MY za wszytko! Szkoda, że nie wszystkim udało się załapać na zdjęcie grupowe, ale na filmie mam nadzieję udało się wszystkich ująć No to zapraszam do oglądania pamiątkowego filmiku ze spotkania Kosorowice - Ruda Śląska http://www.youtube.com/watch?v=Ze-rl0jY-vA 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Osobiście uważam, że to jest SKANDAL! Przez pół godziny oglądania filmu przybyło 60 wyświetleń i tylko dwa polubienia w tym moje! Dałbym 10, ale się nie da Należy docenić wysiłek jaki Ania włożyła w sfilmowanie całej imprezy i zmontowanie całego materiału. Filmowanie wyłącza z oglądania, widzisz to co na ekraniku i tracisz najlepszy widok. Warto było czekać cały tydzień na film NIE ZAPOMNIJCIE POLUBIĆ I SUBSKRYBOWAĆ KANAŁU!!! To jest za darmo! Nic nie kosztuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Wojtek, zgadzam się z Tobą. Ania pokazała po raz kolejny, że ma smykałkę do filmowania i składania. A co tego przedziału 30min o którym piszesz, to żal przerywać film w połowie - ogląda się do końca :-) bo żal przerywać. Niestety w tym dniu musiałem być na urodzinach - siła wyższa. Mam tylko nadzieję, że na następny zlocik się wybiorę. Ania dziękuję za fajny film. Pozdrawiam. PS: Łapka w górę poszła :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 7 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Bardzo fajny filmik Aniu , ważne jest to że pogoda nam naprawdę wtedy dopisała , bo dziś jest już zimno. Jutro pewnie latanie na hali w szkole Ja dziś byłem na lotnisku a tam żyrandole latają duże i małe . Wiec zrobiłem test mojej kamerki "Firefly Q6" zapraszam do ogladania . 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Trzeba się w niedzielę wybrać wymrozić i skrzydełka odkurzyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listonosz1965 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witam warto było czekać tydzień na super film. Dzięki za miłe spotkanie ,atmosfera była ekstra i towarzystwo. Podziękowania dla Rafcia bez niego nie było by tak fajnej imprezy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pma_ Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Fajny film, niestety montaż to jest to czego najbardziej nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Witajcie ,w filmie Ani dało sie poczuć fajną atmosfere lotniska,znowu wam zazdroszcze fajnych chwil. .ważne że fajnie sie bawiliście że znowu fajnie sie oglądało,Ania minełaś sie z powołaniem .tv katowice?potem polsat?Franku fajnie ta kamerka nagrywa.pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Trochę z zazdrości może, a może ot tak po prostu pomyśleliśmy nad lepszą jakością naszych filmików. Dotąd filmujemy czym popadnie. Aparatami cyfrowymi, telefonami i jeszcze czasem inne wynalazki. Stąd moje pytanie do Tych którym to tak świetnie wychodzi. Jakie kamerki z doświadczenia Polecicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 11 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 W końcu zrobiony zaległy filmik z ostatniej ciepłej, bardzo udanej niedzieli Zawitał do nas niespodziewany gość z Raciborskiego lotniska - Giulio ze swoim skrzydłem FPV, którym nieźle odkurzył pola - aż silnik strzelił focha Pogoda dopisała, niebko nieźle wsysało, modeli latało więcej, tylko nie wszystkie sfilmowałam. Co do kamery to może lepiej się wypowie Adam i Wojtek. Mi do ideału brakuje lepszej stabilizacji obrazu, tym bardziej jak się już filmuje 4 godziny i rączka zaczyna drgać Na razie zakup nowej kamerki idzie na bok, odpuszczam filmowanie. Pamiątkowe filmy zrobiłam wszystkie jakie miałam w planie i tym to zakończę Zabieram się ostro za latanie No to zapraszam na krótki zlepek zaległego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=Kje7ZRj4QUQ 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 A, bo z kamerką się nie biega, nie zoomuje i czasami stawia na statyw. Wtedy zdjęcia są jak z telewizora, choć montażu jest więcej. Poza tym warsztat masz dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 13 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Film z niedzieli, długie spokojne ujęcia z lotu. Spokojna, ale nie usypiająca muzyka. Prawie pusto na lotnisku, większość pilotów odjechała do domów na obiad. Na końcu KOŃCA kolega Łukasz może zobaczyć jak wjechał do rowu. Mam nadzieję, że Ania będzie jeszcze filmować na lotnisku. Liczę na więcej filmów, albo chociaż zlepków dokumentujących weekendowe spotkania na lotnisku. Na temat sprzętu nie będę się tutaj wypowiadał, bo po pierwsze jestem amatorem, a po drugie ten wątek, to nie miejsce na tłumaczenie dlaczego krytykuję, że ktoś używa muzyki w filmie i sam to robię. To oczywiste, że chodzi o sposób w jaki się to robi. Ania wykorzystała do granic możliwości swój sprzęt. Pozdrawiam Wojtek. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Mam nadzieję, że Ania będzie jeszcze filmować na lotnisku. Liczę na więcej filmów, albo chociaż zlepków dokumentujących weekendowe spotkania na lotnisku. Też mam taką nadzieję, bo się przywiązałem do tych weekendowych filmów-cukierków z Cyca i innych wisienek... . I co teraz będzie ... Wojtek, czego zasługą jest taki spokojny i dobrej jakości obraz w ostatnim filmiku ? Tylko ten złowieszczy napis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Wojtek, czego zasługą jest taki spokojny i dobrej jakości obraz w ostatnim filmiku ? Tylko ten złowieszczy napis... To już sobie każdy dośpiewa co to oznacza Obraz tym razem nie był najlepszy, ale akceptowalny. Spokojny lot, to i spokojny obraz. Też mam taką nadzieję, bo się przywiązałem do tych weekendowych filmów-cukierków z Cyca i innych wisienek... . I co teraz będzie ... Ania naoglądała się jak inni latają, poprzez kamerę i w monitorze komputera i też tak chce. Filmując innych, trzeba samemu odpuścić latanie i stąd (jak się domyślam) taka decyzja. Kamery pewnie nie sprzeda, dlatego każdy chętny na lotnisku może filmować, a montażem się zajmie właściciel(ka) kamery. Ja mam zawsze ze sobą kamerę, czasem dwie. Franek mógłby kamerę chwycić w dłoń, bo ma zawsze dobre miejsce do obserwacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi