Avatar Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Niestety ja jeszcze w robocie, więc nie dam rady ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 A ja byłem na lotach , pogoda super tylko zimno akumulatory straciły wydajność. Pare modeli polatało Potem ulotniono Quadrokopter dobrze , że Adam znalazł na tyle cierpliwosci , bo żeby to latało potrzeba było 2 tygodnie . Ludzie powinni pytać co kupic , żeby było Ok .3 regulatory do programowania , sterownik do wymiany 1 regulator poszedł na serwis . Teraz tylko ustawić pidy i model lata jak trzeba . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) No trochę się polatało Parę ujęć z Rangera - smog z lotu ptaka http://www.youtube.com/watch?v=12_IL9hiWGA --- EDIT --- a tutaj Sylwestrowy lot Powietrze jeszcze gęstsze http://www.youtube.com/watch?v=U0ChTGzuWbY Edytowane 1 Stycznia 2017 przez mooseman 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Tak w ten Sylestowy dzień chcemy złożyć wszystkim modelarzą życzenia Zdrowia Szczęścia i Wysokich lotów w nowym roku , od całej ekipy Klubu Modelarskiego "Gwarek" z Rudy Śląskiej. I coroczne zdjęcie z sylwestrowego spotkania dołączam 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Dołączam się do noworocznych życzeń. Poniższy film zawiera egoistycznie wybrane migawki z lotniskowych spotkań i wyjazdów w roku 2016. A tu z sylwestra. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Dzisiaj rano wyszedłem z Rangerem na narty Jak się okazało, nadają się do startu, ale nie do lądowania Dobrze, że chociaż traker działa http://www.youtube.com/watch?v=xrBARnDeVHo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 No Kamil Stoch by się uśmiał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Dyskwalifikacja za długość nart pewna przyjedzie latem Dawid to ci swoje pożyczy ,no i telemark musisz poćwiczyć. Poprawimy i polata jeszcze tej zimy. Ale lotnisko zimą piękne nawet drzew nie widać. A narty do lądowania pod katem 30-40 stopni , jak w moim Wicherku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skyManGwarek Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Lotne chwile halówki Pawła pozwolił udostępnić. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dzisiaj przetestowałem nową konstrukcję nart według powyższych wskazówek Jak się okazało - teraz działają znakomicie! Filmik z paru startów i lądowań. http://www.youtube.com/watch?v=rNjAzwTzsZU 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 No Kamil Stoch by się uśmiał ;-) Stoch już się nie smieje , bo latasz ja sam mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Brawo, młodzi adepci skoków narciarskich mogą się uczyć jak prawidłowo lądować :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Telemarku nie było, to dlatego:P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Telemarku nie było, to dlatego:P Tak w ogóle to gratulacje i trzymam kciuki za jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Tak w ogóle to gratulacje i trzymam kciuki za jutro Wszyscy trzymamy, będzie dobrze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Latem Dawid lata z Wami na lotnisku i to jest fajne, ale Wiecie, że gdy skończy się sezon narciarski i Dawid wróci do domu, a jeszcze będzie leżał śnieg to Wy będziecie musieli w rewanżu poskakać z nim na skoczni ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Filmik z naszego niedzielnego latania Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=OysgdXda5wc 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 16 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Zapraszam wszystkich do obejrzenia mojego nowego filmu pod tytułem "Sześć". Pozdrawiam Wojtek 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Witajcie wiem że to nie wasze lotnisko ale główny aktor to wasz kolega Pysiu z holownikiem który wyciągnął moją Salamandre na 500m do oblotu . Pogoda idealna 0 wiatru 11*C. Wykonaliśmy 10 porządnych holi. Pysiu jeszcze raz serdeczne DZIĘKUJE !!!! Film z oblotu: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Zapraszam wszystkich do obejrzenia mojego nowego filmu pod tytułem "Sześć". Pozdrawiam Wojtek Wojtek, fajne wspominki Coraz lepiej Ci wychodzi montowanie filmików z muzyczką 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi