Volleyboy Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Wojtek. Powiem tak. Nigdy w zasadzie nie obejrzałem filmu do końca. A tym bardziej 12 min. Ale Twój jest rewelacyjny oglądało się bardzo przyjemnie i nie nudzi. Co chyba najważniejsze. Naprawdę świetna robota. Oby tak dalej. Pozdrawiam. Tadek. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Widzę, że u Was już wiosna. U mnie dziś było tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 No widzisz? A jeszcze nie tak dawno gardłowałeś o śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 EndriuRC & Pysio -> gratulacje z udanych oblotów, oby samolocik się sprawował jak najdłużej i dawał dużo frajdy z latania. Wojtek - super filmik, patrząc na soczystą zieleń robi się tęskno za wiosną. Nawet się załapałem z koślawym wyrzutem easystara. TeBe - już nie długo tak chyba będzie. Byłem dzisiaj w Markach. Po skończonej robocie chwile po 12, termometr w aucie pokazywał dobre 9,5 stopnia :-) Jak tak dalej pójdzie to ten śnieg zaraz zniknie :-) Co to za fajny modelik na zdjęciu się prezentuje? Pozdrawiam, Łukasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Wojtek filmik faktycznie super.czemu tytuł 6? szkoda że Cie niebyło jak widowiskowo złapałem kreta e-hawkiem .Endriu Pysiowi daj mocny silnik,drzwi od stodoły i wszystko wycholuje i spokojnie wyląduje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Wojtek, fajne wspominki Coraz lepiej Ci wychodzi montowanie filmików z muzyczką Dzięki Bardzo trudno znaleźć i dopasować muzykę do filmu. Nikt nie doradzi, ale każdy skrytykuje. Powinna pasować, do stylu oraz klimatu filmu, a nawet go tworzyć. Mój ulubiony to: CyC - 9 Października 2016r Wojtek. Powiem tak. Nigdy w zasadzie nie obejrzałem filmu do końca. A tym bardziej 12 min. Ale Twój jest rewelacyjny oglądało się bardzo przyjemnie i nie nudzi. Co chyba najważniejsze. Naprawdę świetna robota. Oby tak dalej. Pozdrawiam. Tadek. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Jak się podobało to zapraszam do polubienia na YT Średni czas oglądania filmów to 2 do 3 minut. Całe filmy oglądają Ci, których film dotyczy lub pochłania ich treść, tematyka filmu. Sześciosekundowe ujęcia to nie przypadek. Pomysł na film powstał przy montażu Migawki z lotniskowych spotkań i wyjazdów w roku 2016 Wszystkie ujęcia w chronologicznej kolejności, sfilmowane z moich kwadro i heksakopterów od 2013. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 TeBe - już nie długo tak chyba będzie. Byłem dzisiaj w Markach. Po skończonej robocie chwile po 12, termometr w aucie pokazywał dobre 9,5 stopnia :-) Jak tak dalej pójdzie to ten śnieg zaraz zniknie :-) Co to za fajny modelik na zdjęciu się prezentuje? Pozdrawiam, Łukasz. Tak, to chyba końcówka śniegu. A model to DIM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Bardzo trudno znaleźć i dopasować muzykę do filmu. Nikt nie doradzi, ale każdy skrytykuje. Nie, nie każdy. Może tak egoistycznie trochę - wolałbym nieco inną, ale to Twoje dzieło i staram się odebrać je takie, jakim jest . Co do doradzania - nie myślałeś o wyszarpaniu wymownych urywków ze "starych dobrych" kawałków rocka i bluesa ? Mnóstwo roboty byłoby, najwięcej chyba przemyśleń, tak na dwa-trzy miesiące gdzieś... W połączeniu ze zwolnieniem niektórych znaczących ujęć filmu (jeżeli masz taką techniczną możliwość), tych najwyrażniej oddających to, co chcesz przekazać, można by uzyskać akcentowanie wątku wiodącego. A kilkanaście-kilkadziesiąt wybranych klatek do przodu/do tyłu/do przodu/do tyłu z jakiegoś kiksa albo czyichś gestów czy ruchów (z modelem) może czasem nieżle humor poprawić, ale to raczej na osobny filmik. Chyba byłoby z czego wybrać... Może dołóż jakąś muzyczkę "tańczącym kamerzystkom" któregoś razu (bez urazy dla najmocniej zainteresowanych zaniechaniem tych niecnych zamiarów ). Obejrzałem cały na YT z czynnościami standardowymi . Kilka ujęć wielokrotnie, miło godzinka upłynęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Widzę, że u Was już wiosna. U mnie dziś było tak: 20170216_1437481.jpg No i ładny model i lądowanie . U nas ostatnio zimowe latanie umarło wszystko na auli siedzi z halowkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Franku nie do końca umarło :-) Ostatnio w niedzielę z Wojtkiem polataliśmy - takie przypadkowe spotkanie. Może wrzuci jakiś mały filmik z Phantoma którego katował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Franku nie do końca umarło :-) Ostatnio w niedzielę z Wojtkiem polataliśmy - takie przypadkowe spotkanie. Może wrzuci jakiś mały filmik z Phantoma którego katował. No a co niby zrobiłem. Na końcu filmu ujęcia z niedzieli. Latanie w smogu to katowanie, zgadzam się Wojtek filmik faktycznie super.czemu tytuł 6? szkoda że Cie niebyło jak widowiskowo złapałem kreta e-hawkiem .Endriu Pysiowi daj mocny silnik,drzwi od stodoły i wszystko wycholuje i spokojnie wyląduje Sześć sekund na jedno ujęcie, sześć śmigieł heksakoptera. Jest w opisie pod filmem na YT. Łopatologicznie: 6 sekundowe urywki z kamery 6-cio śmigłowego drona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Łopatologicznie zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Zapowiada się pogoda wiosenna w sobote 4 .03.2017 zapraszamy chętnych na przygotowanie lotniska do sezonu (oczywiście jak nie bedzie padać) Piotrek odłoży start "TOXICA " na niedziele 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. silesia_system Opublikowano 26 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dodatkowe sekatory zostały nabyte 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ładny zakup :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 wziąść siekiere?bo teraz wszystko wycinają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Zapowiada się pogoda wiosenna w sobote 4 .03.2017 zapraszamy chętnych na przygotowanie lotniska do sezonu (oczywiście jak nie bedzie padać) Piotrek odłoży start "TOXICA " na niedziele W sobotę ? W sobotę to wam Dawid będzie skakał i musicie kibicować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 wziąść siekiere?bo teraz wszystko wycinają Nie, ale weź łopatę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 W sobotę ? W sobotę to wam Dawid będzie skakał i musicie kibicować. Dlatego prace polowe latem jak Dawid przyjedzie to na gotowe , a kibicować- zawszae kibicujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Nie zapomnę pomóc Wam "dmuchać pod narty". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi