Volleyboy Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Wojtek. Powiem tak. Nigdy w zasadzie nie obejrzałem filmu do końca. A tym bardziej 12 min. Ale Twój jest rewelacyjny oglądało się bardzo przyjemnie i nie nudzi. Co chyba najważniejsze. Naprawdę świetna robota. Oby tak dalej. Pozdrawiam. Tadek. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
TeBe Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Widzę, że u Was już wiosna. U mnie dziś było tak:
Tomasz D. Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 No widzisz? A jeszcze nie tak dawno gardłowałeś o śnieg.
Avatar Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 EndriuRC & Pysio -> gratulacje z udanych oblotów, oby samolocik się sprawował jak najdłużej i dawał dużo frajdy z latania. Wojtek - super filmik, patrząc na soczystą zieleń robi się tęskno za wiosną. Nawet się załapałem z koślawym wyrzutem easystara. TeBe - już nie długo tak chyba będzie. Byłem dzisiaj w Markach. Po skończonej robocie chwile po 12, termometr w aucie pokazywał dobre 9,5 stopnia :-) Jak tak dalej pójdzie to ten śnieg zaraz zniknie :-) Co to za fajny modelik na zdjęciu się prezentuje? Pozdrawiam, Łukasz. 1
piotrekrc Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Wojtek filmik faktycznie super.czemu tytuł 6? szkoda że Cie niebyło jak widowiskowo złapałem kreta e-hawkiem .Endriu Pysiowi daj mocny silnik,drzwi od stodoły i wszystko wycholuje i spokojnie wyląduje 1
Wuwu Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Wojtek, fajne wspominki Coraz lepiej Ci wychodzi montowanie filmików z muzyczką Dzięki Bardzo trudno znaleźć i dopasować muzykę do filmu. Nikt nie doradzi, ale każdy skrytykuje. Powinna pasować, do stylu oraz klimatu filmu, a nawet go tworzyć. Mój ulubiony to: CyC - 9 Października 2016r Wojtek. Powiem tak. Nigdy w zasadzie nie obejrzałem filmu do końca. A tym bardziej 12 min. Ale Twój jest rewelacyjny oglądało się bardzo przyjemnie i nie nudzi. Co chyba najważniejsze. Naprawdę świetna robota. Oby tak dalej. Pozdrawiam. Tadek. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Jak się podobało to zapraszam do polubienia na YT Średni czas oglądania filmów to 2 do 3 minut. Całe filmy oglądają Ci, których film dotyczy lub pochłania ich treść, tematyka filmu. Sześciosekundowe ujęcia to nie przypadek. Pomysł na film powstał przy montażu Migawki z lotniskowych spotkań i wyjazdów w roku 2016 Wszystkie ujęcia w chronologicznej kolejności, sfilmowane z moich kwadro i heksakopterów od 2013.
TeBe Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 TeBe - już nie długo tak chyba będzie. Byłem dzisiaj w Markach. Po skończonej robocie chwile po 12, termometr w aucie pokazywał dobre 9,5 stopnia :-) Jak tak dalej pójdzie to ten śnieg zaraz zniknie :-) Co to za fajny modelik na zdjęciu się prezentuje? Pozdrawiam, Łukasz. Tak, to chyba końcówka śniegu. A model to DIM.
AMC Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Bardzo trudno znaleźć i dopasować muzykę do filmu. Nikt nie doradzi, ale każdy skrytykuje. Nie, nie każdy. Może tak egoistycznie trochę - wolałbym nieco inną, ale to Twoje dzieło i staram się odebrać je takie, jakim jest . Co do doradzania - nie myślałeś o wyszarpaniu wymownych urywków ze "starych dobrych" kawałków rocka i bluesa ? Mnóstwo roboty byłoby, najwięcej chyba przemyśleń, tak na dwa-trzy miesiące gdzieś... W połączeniu ze zwolnieniem niektórych znaczących ujęć filmu (jeżeli masz taką techniczną możliwość), tych najwyrażniej oddających to, co chcesz przekazać, można by uzyskać akcentowanie wątku wiodącego. A kilkanaście-kilkadziesiąt wybranych klatek do przodu/do tyłu/do przodu/do tyłu z jakiegoś kiksa albo czyichś gestów czy ruchów (z modelem) może czasem nieżle humor poprawić, ale to raczej na osobny filmik. Chyba byłoby z czego wybrać... Może dołóż jakąś muzyczkę "tańczącym kamerzystkom" któregoś razu (bez urazy dla najmocniej zainteresowanych zaniechaniem tych niecnych zamiarów ). Obejrzałem cały na YT z czynnościami standardowymi . Kilka ujęć wielokrotnie, miło godzinka upłynęła...
Francka Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Widzę, że u Was już wiosna. U mnie dziś było tak: 20170216_1437481.jpg No i ładny model i lądowanie . U nas ostatnio zimowe latanie umarło wszystko na auli siedzi z halowkami.
Avatar Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Franku nie do końca umarło :-) Ostatnio w niedzielę z Wojtkiem polataliśmy - takie przypadkowe spotkanie. Może wrzuci jakiś mały filmik z Phantoma którego katował.
Wuwu Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Franku nie do końca umarło :-) Ostatnio w niedzielę z Wojtkiem polataliśmy - takie przypadkowe spotkanie. Może wrzuci jakiś mały filmik z Phantoma którego katował. No a co niby zrobiłem. Na końcu filmu ujęcia z niedzieli. Latanie w smogu to katowanie, zgadzam się Wojtek filmik faktycznie super.czemu tytuł 6? szkoda że Cie niebyło jak widowiskowo złapałem kreta e-hawkiem .Endriu Pysiowi daj mocny silnik,drzwi od stodoły i wszystko wycholuje i spokojnie wyląduje Sześć sekund na jedno ujęcie, sześć śmigieł heksakoptera. Jest w opisie pod filmem na YT. Łopatologicznie: 6 sekundowe urywki z kamery 6-cio śmigłowego drona
Francka Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zapowiada się pogoda wiosenna w sobote 4 .03.2017 zapraszamy chętnych na przygotowanie lotniska do sezonu (oczywiście jak nie bedzie padać) Piotrek odłoży start "TOXICA " na niedziele 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. silesia_system Opublikowano 26 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Lutego 2017 Dodatkowe sekatory zostały nabyte 5
piotrekrc Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 wziąść siekiere?bo teraz wszystko wycinają
stema Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zapowiada się pogoda wiosenna w sobote 4 .03.2017 zapraszamy chętnych na przygotowanie lotniska do sezonu (oczywiście jak nie bedzie padać) Piotrek odłoży start "TOXICA " na niedziele W sobotę ? W sobotę to wam Dawid będzie skakał i musicie kibicować.
Wuwu Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 wziąść siekiere?bo teraz wszystko wycinają Nie, ale weź łopatę 1
Francka Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 W sobotę ? W sobotę to wam Dawid będzie skakał i musicie kibicować. Dlatego prace polowe latem jak Dawid przyjedzie to na gotowe , a kibicować- zawszae kibicujemy.
stema Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Nie zapomnę pomóc Wam "dmuchać pod narty".
Rekomendowane odpowiedzi