Marek_Spy Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Koledzy coś takiego znalazłem i nie wiem czy to prawda ale pisze bo przyznam ze nie wiem gdzie to dalej przekazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dzisiaj trochę wiało, ale co nieco się popracowało i polatało Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=6vW3cPJezPg 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ja znowu nie dotarłem wybierałem się w niedziele po południu ale zaczeło lac i ... a Ultorna przygotowałem i apkę Turnigy by rafit . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Inormacja dla klubowiczów w piątek popołudniu zaczynamy prace renowacyjne na lotnisku . Wszystkich chętnych zapraszam wskazany strój roboczy zabrać z sobą chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Trochę inne klimaty "Gwarka". http://mksgwarek.blogspot.com/2017/06/dzisiaj-dwa-klubowe-laerki-65-popyway.html#more Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Kto wolny zapraszamy na lotnisko już od teraz , wyżywienie na miejscu wskazane ubranie robocze . Dziekuje wszyskim którzy pomogli . Dziś lataliśmy cały dzień-------------------------------z cegłami i brakło jutro też będzie nowa dostawa. Pozdrawiam nieobecnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Tak jest! Sprawdzona ekipa jak zwykle nie zawiodła Robiliśmy od 9 do 20 i odwaliliśmy kawał dobrej roboty Jutro ciąg dalszy prac Kilka fotek z dzisiaj 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Widzę, że już nawet tabliczka w przyczepce czeka... Kawał roboty, fajnie że nie ma tam u Was "niedasia" . Ale jakieś światło tam trzeba będzie założyć... W sumie nie problem, odpowiedni pakiet z Li-ionek ze standardowym złączem i przetwornica szerokozakresowa (taka np. 9 ... 36V na wejściu i 5V do LED-ów na wyjściu), żeby awaryjnie cokolwiek podpiąć można było, od 3S w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Światło będzie te maszynki są na prąd . http://pfmrc.eu/uploads/monthly_06_2017/post-17985-0-05952800-1497041219.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Światło będzie te maszynki są na prąd . http://pfmrc.eu/uploads/monthly_06_2017/post-17985-0-05952800-1497041219.jpg Myślałem, że z przyczajonego agregatu albo z aku pędziliście... Jak jest przyłącze 230V, to Ameryka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Miałem się dziś wybrać a tu leje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Jak na załączonych wcześniejszych fotach jest gdzie się schronić przed deszczem :-) Można śmiało wpadać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 A co to ? domek Pilota,magazynek czy budka z hot-dogami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Wszystkiego po trochu :-) Zależnie od wyobraźni lokatorów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 No to może szkoda ale mam tylko jeden model przygotowany i az dwa pakiety ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 A co to ? domek Pilota,magazynek czy budka z hot-dogami ? To było siedlisko meneli i nocnych marków , od jutra wstęp wzbroniony. Ania zagodpodaruje jako magazynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Jak będzie pogoda to jadę najwyżej nikogo nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ostatni film z dziurawą budą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Byłem dziś ale nikogo nie było a pogoda piękna, w Katowicach tez nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Latamy od 9 do 14 potem na obiad , a popołudniu jak się komuś chce to idzie latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi