Shock Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Fajne lotnisko choć ciekawe jak długo będziecie istnieć patrząc na domki wokoło... Oby nie znalazł się jakiś mocno przejęty któremu będziecie zbyt mocno hałasować lub latać po jego niebie Pewnie można Was okazyjnie, gościnnie odwiedzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 4 minuty temu, Shock napisał: Pewnie można Was okazyjnie, gościnnie odwiedzić ? Myślę, że nie będzie problemów Kety są zawsze mile widziane jak i Kosorowice . Tylko czekać fajnej pogody . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim64 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Cześć panowie tyle mówimy na polu o nalotach więc tutaj jeden z moich ciężkich ćwiczeń 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Joachim, fajnie Ci idzie w ćwiczeniach ale popraw proszę avatar na forum bo może być mocny crash... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Z życia lotniska w Wyrach Maszyna do walki z zieloną zarazą gotowa ? Nawet ekipa sprzątająca gotowa do pracy na 3 zmiany Kierownik teamu koszącego Traktorek.mp4 Sobota 6.06.2020 nowy model do oblotu . Start 6.06 2020 start nowego modelu . Start gp.mp4 Pierwszy szybowiec na wodę trawę trzeba pielęgnować Myślimy jeszcze nad tankowaniem w powietrzu. Tankowanie szybowca.mp4 Start.mp4 Pogoda była super . Pozdrawiamy Modelarski Klub Sportowy" Gwarek" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zaprzeczam kierownikiem jest Krzysiek to on wybrał i przygotował do pracy maszynę. Zresztą nie tylko kosiarkę ale ogarnął i załatwił cały teren. Kawał dobrej i potrzebnej roboty !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Jeżów Sudecki, Górska Szkoła Szybowcowa 12.06.2020 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Pozwoliłem sobie dodać, 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Macie bardzo ładne lotnisko Może was tam kiedyś odwiedzić stowarzyszenie modelarzy lotniczych EOL? były rc team wadowice Wyry to zaledwie kawałek od mojego rodzinnego miasta Tychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim64 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Tak się lata Wincentowie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim64 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Mój pierwszy lot w Wincentowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 11:08, adamus napisał: Jeżów Sudecki, Górska Szkoła Szybowcowa 12.06.2020 Ale mi Slicka złapałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim64 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Organizator pikniku też swoje umiejętności pokazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim64 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Popatrzcie jak sobie radziłem z wiatrem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim64 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 To mój ostatni lot w sobotnie popołudnie Wincentowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Dziś pogoda super. Wybraliśmy -- i na Wyry . Zresztą 2 lotniska obstawione lotnisko "Cyc" zawojowały helikoptery i inne pianki , a na Wyrach elita szybowców makietowych . Lotnisko "Cyc" wykoszone można latać . Artur już jedzie ma 2 chopaków do wykarmienia VID-20200628-WA0001.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Cyc został dziś zadymiony przez Spalinową kosiarkę klasy 700 każdy heli maniak chciał się przelecieć nową maszyną Tomka. Oj działo się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Dziś ciąg dalszy "Heli Show" na Cycu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Sobotni zadymiacze sobotni zadymiacze.mp4 Popołudniowi latacze start.mp4 ladowanie.mp4 Na Wyrach oblatane 2 nowe szybowce pogoda dopisała . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Ładne te lotnisko w Wyrach macie, trzeba przyznać. I dojazd lepszy niż na Rudzie, albo i na Halembie kiedyś. A na Cycu w sobotę od 7 do 9 latałem - cisza, pusto, bezwietrznie, idealnie do wytrymowania paru modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi