kaszalu Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Fajnie - to jak "latanie w kisielu" - widać precyzję sterowania i trzeba się pilnować bo czujne oko sędziego wszystko wypatrzy ! Ciekawe czy jest możliwość polatania z Wami na tej hali, kiedy i na jakich warunkach ? Pogoda na zewnątrz raczej paskudniasta więc jakiegoś "halniaka" bym spreparował ... Od biedy minibabajaga też się nada ! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jeśli chodzi o latanie na tej hali (Artego Arena) to niestety dostęp jest ograniczony (siatkarze itp.) i celem spotkań jest głownie trening do zawodów, ale myślę że jakoś się dogadamy Czekam również na odzew od "mechanika", który posiada przyzwoitą halę. Co do czujnego oka sędziego-chciałbym, aby również we freestylu byli tak skrupulatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dzień bez wiaterku więc zwyczajowo FunCupDay 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Świetne foty. Widać, że była zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dzisiaj to kosmos. Jak każde loty z trzema Funami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kross Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zabawa? Jaka zabawa? Nic nie wiem Na drugiej zmianie "popołudniówce" odbył się oblot Rekina drugiej generacji Świetne foty. Widać, że była zabawa Z tego co wiem, to zabawa zaczęła się dopiero na trzeciej zmianie "nocce" No to w górę, przecież słońce zaszło dopiero jakieś dwie godziny temu A jak wiadomo pilotom z naszej eskadry nawet nocna impreza potrafi się znudzić a swego czasu chodziły głosy, że coś tam ktoś tam stawia za przelota między choinkami No ale co to za wyzwanie, jak w dzień wszystko widać,więc "sru": i jeszcze tu i tu PS. Więc to piwo już się schłodziło? 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ale miało być skrzydłem w pionie a nie w poziomie - nikt nie podniósł rękawicy więc temat zdechł ! Ale i tak fajnie że coś się dzieje - wyglądało na to , że wystąpiła jakaś katastrofa cywilizacyjna i wszyscy przestali latać !! Fotki fajowe , szczególnie te wieczorne ! Gratuluję pomysłu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Szacun dla Was! Pomysły i foty rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Na ostatniej fotce leci do góry kołami taki żart, ale lotnisko trochę trzeba było rozruszać, żeby nie zamarzło. W rzeczywistości było sporo ciemniej. Zdjęcia musiałem długo naświetlać, żeby było coś widać, ale jak widać warto było czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Wychodzi, że oblot się udał 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Piwo chłodne , serwuję przy najbliższym spotkaniu ! Ps Julian - jak tam możliwości lotów na hali w "mechaniku" ( jak ja tam kiedyś chodziłem to sali jeszcze nie było , tylko były chęci na salę ...) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Na razie zero odzewu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ładnie wyglądają te zdjęcia.. Kaszlu, kiedyś się pytałem czy masz Funa. Chodziło mi o zrobienie szkicu tego modelu. Plan z podstawowymi wymiarami, tak aby można było go zrobić dowolną techniką. Jakbyś miał chęci i czas. A może ktoś inny. Tylko wymiary w milimetrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kross Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Miniony sobotni wieczór (niczym środek nocy) był naprawdę szalony, co tu więcej gadać.Dorzucę jeszcze filmowy skrót tych lotniczych igraszek "Nocna Gala FunCub + Oblot Rekina" I pomyśleć, że za chwilę spadnie śnieg i noc już nie będzie taka czarna 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Trzeba namówić kogoś w przyszłym roku na organizację nocnego pikniku i konkurs lądowania na celność po ciemku Szkoda, że u mnie notoryczny brak czasu . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Trzeba będzie zanabyć kamerkę na podczerwień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Trzeba będzie zanabyć kamerkę na podczerwień Przydałaby się sędziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 KL już nie pyta dlaczego tak późno wracam skoro miałem tylko polatać. Beczka między choinkami po ciemaku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Hmmm... Tak późno? Modele całe?? Trzeźwy??? To gdzie żeś był ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Witam Wszystkich ! Szeroko zapowiadany w mediach orkan jakoś u nas nie narozrabiał, wręcz przeciwnie "przedmuchał" trochę paskudną pogodę i większość aviatorów pognała na łąkę aby skorzystać z grudniowego latania . Chłodno ale spokojnie w powietrzu - w sam raz aby pogadać, skonsultować to i owo , polatać rekreacyjnie a dla niektórych twardzieli szansa na wkręcenie się w zaawansowane "akro" ... Co z tego wyszło , zobaczcie sami ! Może w przyszłym tygodniu też się uda !! https://www.youtube.com/watch?v=6vtJmPmGr7Q&feature=youtu.be 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi