toptome69 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jak to napisał kiedyś Łukasz na mapie to tylko kilka centymetrów Tomek ale jak byś przyleciał na którymś z swoich modeli było by szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malboro_1981 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 bardzo dziękuje za zaproszenie i film instruktażowy jeśli uda mi sie trafić że będziecie to na pewno polatam ponieważ byłem już pare razy lecz nikogo nie zastałem jestem początkującym modelarzem i gustuje w modelach spalinowych lecz przyszedł czas zimowy i dałem sie namówić na pierwszego elektryka zobaczymy czy da tyle samo frajdy co spalinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zazwyczaj zimą można nas spotkać w soboty i niedziele - w dni powszednie za szybko robi się ciemno ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malboro_1981 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 spróbuje być czujny i jak trafi się pogoda i czas to podjadę jeszcze raz dzięki za zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Sobota latanie - nikogo nie było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Czemu dziwne? Jedni na zboczach, drudzy w pracy a jeszcze inni w rozjazdach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jak tam zboczowcy latanie - łbów Wam nie pourywało ??! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ponoć dymalo 28m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie ponoć. Taki rasowy damski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dzisiaj "piękna pogoda", zbocze zalatane hardkorowo! Nasi "Łowcy wichur" dali radę To się nazywa przewietrzyć modele !!! Prędkość wiatru 28m/s. Czyli delikatnie przekraczało magiczne 100 km/h Jak będę miał czas, to wstawię kilka fotek i relację. Jedyny minus, to połamane drzewa, pozrywane dachy. Więcej można poczytać o naszym FELIKSIE http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/prognoza,45/pozrywane-dachy-uszkodzone-slupy-energetyczne-180-tys-gospodarstw-zostaje-bez-pradu,154678,1,0.html Nie daleko Grudziądza zmiotło prawie cały dach. http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/polska,28/skutki-wichur-w-polsce-okolo-231-tys-odbiorcow-nadal-pozostaje-bez-pradu,154723,1,0.html Cytat: ...całkowitemu zniszczeniu uległ dach budynku jednorodzinnego w miejscowości Gruta k. Grudziądza. Wichura zniszczyła też niemal całą połać dachową w budynku mieszkalnym w miejscowości Michale koło Świecia." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jak będę miał czas, to wstawię kilka fotek i relację. Jedyny minus, to połamane drzewa, pozrywane dachy. To czym wy tam lataliście że drzewa połamane i dachy pozrywane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Trza było przyjechać. Była okazja popatrzeć na jedyne w swoim rodzaju style wypuszczania modelu, żeby nie polecieć razem z nim A dlaczego leżę na ziemi? Przeczytacie w >>> sąsiednim temacie <<< 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malboro_1981 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 pełen podziw i szacunek dla modelarzy latających w takim wietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Dzięki. Tak na prawdę to zasługa Horn3t'a, który kiedyś zaraził mnie taką formą latania, no i stopniowego oswajania się z wiatrem. Wystarczy się z nim zaprzyjaźnić, a potem potrafi Ci cały dzień nosić model, nie chcąc nic w zamian Oczywiście przy takim huraganie trzeba dobrze znać możliwości swoje i modelu. PS. Czy jesteśmy już uzależnieni? Nie wiem, ale sądząc po sile wiatru "choroba postępuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 A dlaczego leżę na ziemi? Bo Ci model uciekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Takie to szybkie i tak rwał się do latania, a że nie chciał zabrać na pokład, to co go miałem nie puszczać.Nie wiadomo, kiedy znowu będzie taka pogoda http://www.fakt.pl/wydarzenia/to-huragan-feliks-to-najsilniejszy-wiatr-od-20-lat-,artykuly,515913.htmlJak następnym razem mnie nie zabierze na pokład, to trzeba będzie zaopatrzyć się w odpowiedniejszy strójPS. Ciekawe czy w Kieleckiem ktoś polatał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol.M Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Prognoza na najbliższą niedzielę wygląda ciekawie. Szykujcie funcuby do lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 To chyba trochę optymistyczne podejście do pogody ....ALE JESTEM ZA ! Ps. Peter - jutro ma świecić słońce {podobno,,,) 11.00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Sobota lotnisko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 To co - jutro o 11,00 na łączce ponowny CUB DAY ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi