kaczma2 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ale zbocza porobili. Do wyboru, do koloru. Gdzie? Tam gdzie dechy hałasują na wiadukcie, na całą okolicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dziś na łące zdeczko wiało. Zajechałem około 14.00 i zastałem tylko Kross'a. Wyjąwszy wiatromierz wyszło że dmuchało tak od 4 metrów w porywach do 8 m/s. Ale za to lądowania iście harrierowskie No i start w szyku wyszedł nam prawie w 100%. Z wiatrem Jak ktoś to kiedyś powiedział: W taką pogodę śmigła zadziwiająco się szybko zużywają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Siła wiatru malała. Co do śmigła, to nie było czasami na nim napisane "jednorazowego użytku"? Tymi modelami są bite same rekordy, jedno śmigło na kilka sekund 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Czyli później wiatr się nasilił Tego nie wiemy. Schowani za choinka bylismy Ale patrzac po zachowaniu FunCubow chyba tak. Bo ni stad ni zowad FC potrafil sie teleportowac w pionie. Raz trzy metry wyzej raz nizej. Aaaaa zapomnialem o jednym. Kross swoim FC bil predkosc lotu. Piekny flatter byl I ten dzwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 To przez brak lakieru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Co to za latanie bez zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Co to za latanie bez zdjęć? A jakim cudem skasowałeś swojego FC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jak na razie u mnie nawet lakier niezarysowany, a biały, to taki niewinny Narko Fun Crayzol, który zaczyna latać w między choinkowej wersji Red Cub Air Race Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jak na razie u mnie nawet lakier niezarysowany, To by dopiero był wyczyn, zarysować coś czego nie ma A biały to nie kolor 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 A jakim cudem skasowałeś swojego FC? To był oblot próbny, niestety tylko jednorazowy Ale już jest ok, podrasowany Fun Cub ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ostatnio w modelarni jestem gościem. Mam kilka rzeczy w planie (między innymi malowanie), ale na razie niema czasu A jak jest to i latać się chce. Mimo wszystko będę musiał się zabrać do roboty w mini lakierni, a FunCuba odstawić na kilka dni Ale to śmiesznie zabrzmiało. To taka modelarska choroba "odstawić FunCuba" - lekarz mi kazał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 "odstawić FunCuba" - lekarz mi kazał Konował a nie lekarz To był oblot próbny, niestety tylko jednorazowy Dziennik kamikaze. Dzień pierwszy: Lot próbny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Kross nie przejmuj się, mam namiary na rewelacyjnego lakiernika. Jak na fachowca to robi naprawde szybko. Jak coś to Twój FunCub może być trzeci po moim migu i me262 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 To moze ja jeszcze swojego dam? Znudzilo mnie to malowanie mego FC. Albo nie bo na zlot FC sie nie wyrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Pomocy: Szkolenie czas zacząć, ale nie idzie łatwo. Darmowy symulator FMSWin7 64bit home premiumZnalazłem i dorzuciłem brakującą bibliotekę d3drm.dll, jednak grafika się tak sypie, że nie widać niż w oknie programu - Wygląda jakby bardzo szybko migało..paski się robią. Grafika "zatrzymuje się" jedynie przy przesuwaniu okienka z symulatorem Modelu nie widać, ale słychać jak otworzę przepustnicę(steruję z klawiatury). wskazania prędkości, wysokości i wariometr..niby działają...po starcie z holu. Nie wiem co jeszcze można zrobić, żeby zaczął działać. Wypróbowane: Uruchom jako administrator Uruchom w trybie zgodności z XP SP3 Wyłącz themes Wyłącz kompozycje pulpitu Wyłącz skalowanie na wysokim DPI FPS rzędu 641, 1044, od 500 do 1200. bez efektu. -Andrzej (obecnie bez apki, bez modelu .... szykowałem się na Bixlera (Hobbyking), ale obecnie jestem nastawiony na motoszybowiec ELEKTRO JUNIOR PLUS..plan B to Walrus(Hobbyking)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 FMS...w skrócie mówiąc jest do du... Jeśli chcesz darmowy to popatrz na RC Desk Pilot albo na torrentach poszukaj Aerofly Professional Deluxe (ten drugi to moim zdaniem najlepsze co można zdobyć). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol.M Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jeżeli jeszcze nie masz, żadnego modelu, aparatury itp. to może na początek kup takie coś http://allegro.pl/symulator-x-power-8ch-i5106362328.html Horn3t pożyczy Ci płytkę i już możesz całkiem sensownie ćwiczyć, przed prawdziwymi lotami bo sterowanie za pomocą klawiatury, lub typowo komputerowych padów/joysticków nie nauczy Cię niczego. No i zapraszamy na naszą fordońską łąkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dziękuję za wyjaśnienia. ..i za wyrozumiałość, żem napisał nie w tym miejscu gdzie trzeba. Fordon jest mi bliższy, więc poszło tutaj.Następne ewentualnie wiadomość prywatna albo inne sekcje. -Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Zapraszamy na łąke, nawet jako obserwator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol.M Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tylko jak latają funcuby to lepiej mieć kakakask, Way coś o tym wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi