Way Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tylko jak latają funcuby to lepiej mieć kakakask, Way coś o tym wie Na lotnisku stać - źle. Poza lotniskiem - też źle. Po prostu chcieli mnie "łogolić", bez mydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jacy narkomani?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tak, teraz wszystko na tego najładniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Tak, teraz wszystko na tego najładniejszego. Bądź mężczyzną, przyjmij to na klatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Krzysztof z tymi psami to powaga? No poszli po bandzie Teraz trzeba będzie przed lataniem odminować pas, bo wpadnięcie w minę przy lądowaniu to porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Psy to nic. Krowy to zło. FunCuby lądujące na krowim pastwisku wygladają tak: P1040073 by TeBeWAW, on Flickr P1040074 by TeBeWAW, on Flickr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Sam miód :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Gdyby to były zawody na celność lądowania, to nigdy bym nie trafił . A tu nie dość, że trafiłem, to jeszcze z lekkim kapotażem. A FC ma głodną paszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 To już jest wiadome i jak będzie jedyne drzewo w polu to i tak w nie trafisz, ale tylko wtedy gdy nie próbujesz. Z tym g....em jednak przebiłeś wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Tomek A feeeeeeeee A ile miałeś kłopotu z czyszczeniem, byłeś na myjce :D :D Latając po takim wypadku zapewne przy modelu była liczna eskadra much Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 i jak będzie jedyne drzewo w polu to i tak w nie trafisz, Dlatego my latamy przeważnie wśród drzew tak dla bezpieczeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 :) chyba muszę zmienić miejscówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ostatnio jak byłem na łączce w niedzielę 2 tygodnie temu, też byli psiarze normalnie 5 samochodów to ich pognałem ze tu jest lotnisko i specjalnie o nie dbamy kosimy i tak dalej, sam byłem to pomarudzili ale się zmyli dopiero jak odpaliłem kosiarkę i powiedziałem ze nie biorę odpowiedzialności jak jakiś piesek podbiegnie do quadro i mu mordkę poszatkuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Czyli trzeba pobudzić wyobraźnie, podobnie jak z krossowcami, bidula sie zdziwil, ze go mieciem w lesie dogonilem. Oj jaki on był zdziwiony. I od tamtej pory raczej cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Chyba sprawie sobie też FunCaba Który to już raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Panowie/Koledzy (i Panie..jeśli są) Planuje Ktoś zamawiać z Hobbykinga w najbliższym czasie? Chętnie bym się dołączył, a wiadomo, że wspólnie wychodzi korzystniej. Chciałbym Aparaturkę zakupić. Myślę o Turnigy z podłączeniem do symulatora. Widziałem też na Ale-drogo nick:Adam78_, jednak nie mam pewności co do sprzedawcy. -Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Chyba sprawie sobie też FunCaba i będę latał pod domem Brawo Krzysiek - to będzie pierwsza wersja GÓRNICZA Fun Cuba czyli Kret Cub !! Jak tam plany na loty sobotnio - niedzielne ? Wybieramy się z Peterem ok 15 . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Akcja loty przełożona na jutro na 9.00 - dziś niestety nie wyda ... Eskadra poranna - składać klamoty, przegląd sprzętu, ładowanie - i nie pić mi za dużo wieczorem po Pod Skarpą stoją rano z balonikami !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 No tak za późno odwołane Byłem na lotnisku pustka wiatr hula, jedyny plus że nie było psów Jutro pas. Udanych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Który to już raz? Jeśli się nie mylę to chyba z 8 raz przez kilka miesięcy Akcja loty przełożona na jutro na 9.00 - dziś niestety nie wyda ... Daj człeku pospać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi