horn3t Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca Moje pierwsze fruwanie w tym roku z Jerzym i Piotrem pogoda dopisała dmuchało i trochę pokropiło 4
Damiano Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Cześć. Czy wiecie gdzie w naszym województwie odbywać się będzie jakikolwiek piknik modelarski?
cyrax_ojz Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 6 godzin temu, Damiano napisał: Cześć. Czy wiecie gdzie w naszym województwie odbywać się będzie jakikolwiek piknik modelarski? chyba tylko w Sośnie ale to uwięziowe
Jerzy_R Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Spotkań nie jest mniej. Nie ma ich w naszym rejonie...
Damiano Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia To miałem na myśli,bo jeszcze dwa lata temu byłem w Pile na pokazach. Swego czasu jeździłem do Małego Buczka na pikniki,a teraz cisza.
Jerzy_R Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia To ja chyba z geografią na bakier jestem 🤣 Ale ok, w Pile będzie mini piknik, 23 sierpnia zdaje się.
Damiano Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Zaraz tam na bakier. Piła jeszcze nie jest tak daleko.
ahaweto Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Damian jest jeszcze moje lotnisko. Zapraszam.
Damiano Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Z miłą chęcią. Umówimy się któregoś dnia,podjadę z chłopakami, którym zaszczepiłem pasję do latania 😁 1
ahaweto Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Bardzo się z tego cieszę !!! Dam znać w temacie "Jastrowie" W najbliższy "wekend" zapowiadają atak zimy więc chyba nie da rady.
Rekomendowane odpowiedzi