Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano 2 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Sierpnia Kolejne loty w niedzielne przedpołudnie na podbydgoskich łąkach 8
AdrianWik Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Super zdjęcia i maszyny, czy można prosić o namiar na tą łączkę? Mój Agile już prawie gotowy
horn3t Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 14 godzin temu, AdrianWik napisał: Super zdjęcia i maszyny, czy można prosić o namiar na tą łączkę? Mój Agile już prawie gotowy Prosić można zawsze zazadniczo to są róźne miejscówki, poprostu jedziemy i jak widzimy jakąś łąke to się zatrzymujemy i sprawdzamy czy niema dzikiej zwierzyny i czy kto nie pogoni. Na początek polecam łąke z tego wątku chucznie zwaną lotniskim modelarskim w Fordonie, i łąki w Strzelcach Dolnych gdzie właśnie sobie ostatnio próbowaliśmy, a konkretnych namiarów to nie posiadam.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AdrianWik Opublikowano 24 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Sierpnia Oblot udany, Agile cały 6
AdrianWik Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Chętnie bym się wprosił na latanie z bardziej doświadczonymi pilotami szybowców/motoszybowców. Istnieje jakiś kanał komunikacji dni lotnych w Bydgoszczy i okolicach?
AdrianWik Opublikowano Piątek o 17:54 Opublikowano Piątek o 17:54 Czy ktoś kojarzy kontakt do ludzi z tego zdaje się modelarskiego lotniska? 53°13'23.8"N 18°05'05.9"E
flyszman Opublikowano Piątek o 20:29 Opublikowano Piątek o 20:29 ...na PW wysłałem Ci jeden kontakt do Kolegi R 1
Rekomendowane odpowiedzi