Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te fatalne starty wyglądają na zwichrowane skrzydła. Może też być za duży gaz. Niektóre modele nie lubią max. obrotów i wtedy wariują. Trzymając model w ręku trzeba wyczuć ten właściwy ciąg silnika.

Opublikowano
5 godzin temu, AdrianWik napisał:

Jak widać po wczorajszym wydarzeniu wystarczy dać znać że coś się dzieje i chętnych nie brakowało, więcej optymizmu🙂🛩️

Za to lubię młodych ludzi z pozytywną energią, ale optymizmem jakoś np. tej łąki nikt nie pokosił od zeszłego roku i poprzedniego i  jeszcze z 3 lata wcześnie. 

Ma nadzieje widząc wiele nowych entuzjastycznych twarzy że wspólne fruwanie się rozkręci. Jest tylko jeden problem lokalizacja tej łąki jest objęta planem zagospodarowania przestrzennego więc dni tego miejsca są policzone pomimo protestów obywatelskich.

Opublikowano

Ktoś tu nie pamięta kiedy sam finansował koszenie🙂, ale nadal mam kontakt do traktorka i może warto by było jeszcze zrobićprzed zimą koszenie. Mogę się zapytać ...

• Lubię to 1
Opublikowano
8 godzin temu, koma22 napisał:

Ktoś tu nie pamięta kiedy sam finansował koszenie🙂, ale nadal mam kontakt do traktorka i może warto by było jeszcze zrobićprzed zimą koszenie. Mogę się zapytać ...

Waldku mam słabą pamięć ;)

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.