Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzysiek53 Opublikowano 20 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 godzin temu 6
kaczma2 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Te fatalne starty wyglądają na zwichrowane skrzydła. Może też być za duży gaz. Niektóre modele nie lubią max. obrotów i wtedy wariują. Trzymając model w ręku trzeba wyczuć ten właściwy ciąg silnika.
horn3t Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 5 godzin temu, AdrianWik napisał: Jak widać po wczorajszym wydarzeniu wystarczy dać znać że coś się dzieje i chętnych nie brakowało, więcej optymizmu🙂🛩️ Za to lubię młodych ludzi z pozytywną energią, ale optymizmem jakoś np. tej łąki nikt nie pokosił od zeszłego roku i poprzedniego i jeszcze z 3 lata wcześnie. Ma nadzieje widząc wiele nowych entuzjastycznych twarzy że wspólne fruwanie się rozkręci. Jest tylko jeden problem lokalizacja tej łąki jest objęta planem zagospodarowania przestrzennego więc dni tego miejsca są policzone pomimo protestów obywatelskich.
koma22 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ktoś tu nie pamięta kiedy sam finansował koszenie🙂, ale nadal mam kontakt do traktorka i może warto by było jeszcze zrobićprzed zimą koszenie. Mogę się zapytać ... 1
AdrianWik Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Popieram inicjatywę zrzuty na koszenie 👍
horn3t Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 8 godzin temu, koma22 napisał: Ktoś tu nie pamięta kiedy sam finansował koszenie🙂, ale nadal mam kontakt do traktorka i może warto by było jeszcze zrobićprzed zimą koszenie. Mogę się zapytać ... Waldku mam słabą pamięć
Rekomendowane odpowiedzi