Iqibiza Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Do Piły chętnie się wybiorę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano 19 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Łąka żyje trochę pofruwane ale pogoda kapryśna 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 niedzielne popołudniowe fruwanie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Później pomyślałem, że umieszczone na Pływanie, wspomnienie Jana Biedowicza powinno być tu. Przecież zajmował się tylko modelami samolotów. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano 9 Września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Pogoda dopisuje to dziś pofruwane po całości 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano 31 Grudnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Dziś w ostatni dzień roku udało się całkiem sporej grupie odbyć loty i także udało się kilka oblotów nowych modeli. Dla wszystkich składam najserdeczniejsze życzenia noworoczne 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Niedzielne fruwanie zimą w wiosennej aurze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iqibiza Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Koledzy, czy w Bydgoszczy zajmuje się ktoś naprawą aparatur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) usunięto Edytowane 27 Lutego przez Jerzy_R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iqibiza Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Pisałem na messengera, ale to by było za łatwe, bo nie odzywa się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego No innych namiarów nie mam. Może trochę cierpliwości i nadziei, że się odezwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iqibiza Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego A typowy elektronik by tego nieogarnął? Kilka lat temu, złapałem kontakt do kolegi z Grudziądza który to naprawił mi tą aparaturę. Niestety znowu się coś knoci z zasięgiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego No to już pytanie nie do mnie Albo poszukać w necie https://www.google.com/search?client=opera&q=naprawa+aparatury+rc&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iqibiza Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Zerkałem już na tą stronę. Chciałem dać to komuś na miejscu, z nadzieją, że będzie w miarę szybko zrobione,ponieważ frsky odmówił posłuszeństwa. Na szczęście 2 miesiące przed upływem gwarancji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 28 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Cicho pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Cześć, przy okazji zapytam ... jak zapakować model na motocykl by go nie uszkodzić (rozpiętość modelu z dzielonym skrzydłem 3 m i w górę) ? Pozdrawiam. Roland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Kilka chwil na łące 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaszalu Opublikowano 31 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Maja Super ! W końcu po opanowaniu różnych problemów zdrowotnych będę mógł się wybrać na loty !! Do zobaczenia !!? Technika widzę na coraz wyższym poziomie zaawansowania !! Ostatnio było trochę mniej latania RC, ale udało się zalatać w realu w Aeroklubie Kujawskim w Inowrocławiu.... 1200 m przewyższenia na Puchaczu z Instruktorem Jankiem- było super !! Widget spanidget span 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca niedziela rano 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iqibiza Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Owocny dzień po dłuższej nieobecności, i pokoszone i polatane😋 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi