Way Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Tylko jak latają funcuby to lepiej mieć kakakask, Way coś o tym wie Na lotnisku stać - źle. Poza lotniskiem - też źle. Po prostu chcieli mnie "łogolić", bez mydła
Jaccy1 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Tak, teraz wszystko na tego najładniejszego.
Way Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Tak, teraz wszystko na tego najładniejszego. Bądź mężczyzną, przyjmij to na klatę
toptome69 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Krzysztof z tymi psami to powaga? No poszli po bandzie Teraz trzeba będzie przed lataniem odminować pas, bo wpadnięcie w minę przy lądowaniu to porażka
TeBe Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Psy to nic. Krowy to zło. FunCuby lądujące na krowim pastwisku wygladają tak: P1040073 by TeBeWAW, on Flickr P1040074 by TeBeWAW, on Flickr 1
TeBe Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Gdyby to były zawody na celność lądowania, to nigdy bym nie trafił . A tu nie dość, że trafiłem, to jeszcze z lekkim kapotażem. A FC ma głodną paszczę
idfx Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 To już jest wiadome i jak będzie jedyne drzewo w polu to i tak w nie trafisz, ale tylko wtedy gdy nie próbujesz. Z tym g....em jednak przebiłeś wszystkich
toptome69 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Tomek A feeeeeeeee A ile miałeś kłopotu z czyszczeniem, byłeś na myjce :D :D Latając po takim wypadku zapewne przy modelu była liczna eskadra much
ArabaT Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 i jak będzie jedyne drzewo w polu to i tak w nie trafisz, Dlatego my latamy przeważnie wśród drzew tak dla bezpieczeństwa
marcini59 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Ostatnio jak byłem na łączce w niedzielę 2 tygodnie temu, też byli psiarze normalnie 5 samochodów to ich pognałem ze tu jest lotnisko i specjalnie o nie dbamy kosimy i tak dalej, sam byłem to pomarudzili ale się zmyli dopiero jak odpaliłem kosiarkę i powiedziałem ze nie biorę odpowiedzialności jak jakiś piesek podbiegnie do quadro i mu mordkę poszatkuję.
ArabaT Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Czyli trzeba pobudzić wyobraźnie, podobnie jak z krossowcami, bidula sie zdziwil, ze go mieciem w lesie dogonilem. Oj jaki on był zdziwiony. I od tamtej pory raczej cisza.
ArabaT Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Chyba sprawie sobie też FunCaba Który to już raz?
komar Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Panowie/Koledzy (i Panie..jeśli są) Planuje Ktoś zamawiać z Hobbykinga w najbliższym czasie? Chętnie bym się dołączył, a wiadomo, że wspólnie wychodzi korzystniej. Chciałbym Aparaturkę zakupić. Myślę o Turnigy z podłączeniem do symulatora. Widziałem też na Ale-drogo nick:Adam78_, jednak nie mam pewności co do sprzedawcy. -Andrzej
kaszalu Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 Chyba sprawie sobie też FunCaba i będę latał pod domem Brawo Krzysiek - to będzie pierwsza wersja GÓRNICZA Fun Cuba czyli Kret Cub !! Jak tam plany na loty sobotnio - niedzielne ? Wybieramy się z Peterem ok 15 . 1
kaszalu Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 Akcja loty przełożona na jutro na 9.00 - dziś niestety nie wyda ... Eskadra poranna - składać klamoty, przegląd sprzętu, ładowanie - i nie pić mi za dużo wieczorem po Pod Skarpą stoją rano z balonikami !!!
toptome69 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 No tak za późno odwołane Byłem na lotnisku pustka wiatr hula, jedyny plus że nie było psów Jutro pas. Udanych lotów
Way Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Który to już raz? Jeśli się nie mylę to chyba z 8 raz przez kilka miesięcy Akcja loty przełożona na jutro na 9.00 - dziś niestety nie wyda ... Daj człeku pospać!
Rekomendowane odpowiedzi