mike217 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Gratulacje za start, w końcu to Mistrzostwa Świata, nie byle impreza. Walcz i wysoko zajdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jutro o 10.00? Tzn. czyli w niedzielę o 10.00 Podobno rano ma być ładnie Potem, tak ładnie już nie będzie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Niestety jutro na dyżurze Pamiętajcie o zmianie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ok, to o 11.00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ja odpadam. F1 oglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ja odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jest w Bydgoszczy ktoś, kto potrafiłby przewinąć silnik bezszczotkowy ? (axi 2204/28) Pozdrawiam Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jaki wynik zrobiłeś na MŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Szkoda gadać...przystąpiłem do 2 z 4 kolejek AM'u, nie dokończyłem programu w żadnej z nich-nie z mojej winy...-w pierwszej kolejce, mniej więcej w połowie przy przejściu z KES do pozytywnego blendera silnik nie wszedł na obroty i trzeba było przyziemić... W drugiej kolejce gdzieś w 70% programu w ostrym zejściu korkiem z beczką po okręgu wyrwało linki od SK i wektora...samolot zszedł w lewo, myśląc że to mój błąd w timingu kontynuowałem lot...model stracił sterowność i gdybym nie zaciągnął w porę SW wleciał by w sędziów...zaciągnięcie było równoznaczne z kraksą (nie muszę mówić jak bardzo wkur..byłem...)-grunt, że nikomu nic się nie stało... Analizując potem loty z sędziami, dowiedziałem się, że gdyby lot wyglądał jak na treningu miałbym spore szanse na 3 miejsce w juniorach. Z plusów: dostałem się do akrobacyjnej kadry narodowej i liczę na wyjazd na 1 Mistrzostwa Europy w Niemczech w 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ważne, że zaliczyłeś start. Sam wiem jaki to stres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych dla Wszystkich kolegów z Lotniska Fordon ! Tylu startów co lądowań ,ekscytujących modeli oraz wspaniałych lotniczych doznań ! Pozdrawiam, Andrzej "Kaszalu". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmiel55 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nadchodzące święta to czas powrotów studentów do domów, no i jak się też okazuje... latania Model to UAV klasy Micro. Przywiózł parę medali z USA w zeszłym roku, teraz przeszedł na emeryturę i spędza ją na spokojnym lataniu bez dodakowego obciażenia (na zawodach przenosił 4,8kg ładunku). Pogoda niestety ostatnio nie dopisuje ale może ktoś mimo to jest chętny na polatanie w najbliższych dniach? Parę fotek: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Pewnie wpadnę w przyszłą sobotę/niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Pewnie że by się polatało Ale czas świąt spędzam rodzinnie bo też mało przebywam w domu. Miłej zabawy wszystkim latającym i do zobaczenia po świętach. Dla wszystkich radosnych szczęśliwych i pogodnych świąt Wielkiej Nocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Również dołączam się do życzeń. Zdrówka i pomyślności 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Także dołączam się z życzeniami.Na pewno przyda się więcej pogody i czasu na jajcarskie latanie.PS. O tej szalonej pogodzie i braku czasu już niedawno pisałem >> z dedykacją dla wszystkich zapracowanych << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Panowie ja nie z waszego grona, ale podziwiam was i również życzę Wesołego Alleluja !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak to nie z naszego grona - wszystkie osobniki zarażone "modelozą" NASZE CI SĄ !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 To jest próba określenia wymiarów modelu Fun Cub. Plan narysowałem na podstawie wymiarów otrzymanych od Krossa. Dzięki. Może ktoś będzie chciał zbudować taki model inną techniką. Próba, bo może ktoś dysponuje dokładnymi danymi lub może uzupełnić np. kąty wychylenia klap, lotek. sterów, wznios skrzydła, rozwiązania techniczne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi