damenix Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 To mój Piper wczoraj bez kółka wrócił. Dopiero w domu się zorientowałem. Ja będę ale latam innymi modelami dziś. Będę na 16 może 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Diana wyglada super, zwłaszcza zdjecie z masztem energetycznym, daje wrażenie ze to nie model tylko szybowiec z aeroklubu. Jednak w kokpicie pilot MUST BE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kross Opublikowano 12 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Tak wygląda, tylko co my z tą bestią potem zrobimy Przykładów jest wiele, co można takimi bestiami robić. Dziś to mnie tak szczęka bolała (od śmiechu), jak nigdy. Zdjęcia niespecjalne, bo na szybko z telefonu, ale ważniejszy był turniej reprezentacji PS. chłopaki a sprawdźcie kto ma więcej ode mnie linki nawinięte na silniku (ja miałem jakieś 50 cm) Wiadomo, jak się gra w kręgle (po ciemku ) to nigdy nie wiadomo, czy linka z bilą leci za modelem, czy przed ważniejsza jest zabawa Trzeba będzie rewanżyk 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Wiem, że takich rzeczy to u nas jeszcze nie było, ale za stary? No "Way" Małe intro 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Fajnie się bawicie ! Ja do 18 siedzę w Inowrocławiu i wdycham jod z tężni, pekluję się w solance aby "dłużej trzymało" oraz zrzucam zbędne kilogramy ... W przerwie latanie Solisem i kajtami - jest bardzo fajne lotnisko w nowym parku zdrojowym ( trawę kosi zarząd uzdrowiska !! )- fotki w załączeniu ! Przy okazji lotów Soliusem kilka ciekawych spotkań i rozmów z pilotami z inowrocławskiej śmigłowcowej jednostki lotniczej Pozdrawiam i do zobaczenia na łączce !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Warto zobaczyć jak Krzysztofa DIANA rozwija skrzydła na zboczu. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/19410-latanie-na-zboczach-f3f-w-okolicach-bydgoszczy/?p=584815 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Fajny dzionek Pogoda dopisała i można było polatać. Mój Soliusik poznał nowego FunCuba Dzisiaj miał swój oblot i całkiem nieźle mu poszło. Kolor raczej odblaskowy ale za to bardzo dobrze widoczny w pochmurny dzień. Nie zabrakło oczywiście Janusza Pod koniec dnia na nocne loty i grę w kręgle przyjechali Łukasz i Way 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 No ładnie, czyli FunCub'ami trochę zarażamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Bardzo oczojebne malowany FunCub ale to dobrze rzuca sie w paczadła hhe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Bardzo oczojebne Nie wiesz co piszesz. No chyba, że chcesz być delikatny Przy takim malowaniu oświetlenie jest zbędne. A to jeszcze nie jest ostatnie słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Nie no. Co Wy gadacie? Przecież koła można przemalować Zresztą czy to w nocy ma jakieś znaczenie?https://youtu.be/Bofr8UwNw3o?t=3m13s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Witam, pierwsze koty za płoty pierwsza wizyta na lotnisku za mną, pierwszy lot Graupnerem. Dziękuję kolegom obecnym za pomoc w przygotowaniu modelu do lotu. Jutro mam nadzieję znowu polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Sobota latanko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wpadłem dziś na lotnisko a tam pustki , znalazłem śrubokręt przyznać się czyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Byłem dzisiaj rano zbierać maślaki. Lotnisko poryte, jakimś dwuśladem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Centrum rozpoczyna treningi (ma ktoś halę do wynajęcia? ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Dziś polatane na łące.Oczywiście za tych, którzy chorzy i nie mogą, też polatane A że latać trzeba było jak nie za jednego, to za drugiego itd, więc czasu na fotki za wiele nie było.Pogoda taka sobie jesienna, chłodny wiatr i groźne chmury, ale nie było źle (w końcu to już nie lato).Pozdrowienia, dla tych co nie mogą polatać i szybkiego powrotu do zdrowia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Centrum rozpoczyna treningi (ma ktoś halę do wynajęcia? ) O cavalier! Kross dzięki Teraz lekki kac jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dziś piękny wieczór, można by powiedzieć "Ornitologiczne zakończenie lata".Wieczorem na naszym lotnisku żegnało nas tysiące ptaków (dobrze że nie zrobiły sobie między lądowania, bo chyba zabrakłoby miejsca).Dzień zakończony lotami przy pełni księżyca i niespotykanym kolorowym zachmurzeniu Po prostu bajeczna sceneria (jak będziemy cierpliwi, to nasz fotograf może wrzuci jakieś fotki) PS. tylko poco te ptaki odlatywały to ja nie wiem, przecież można jeszcze sobie polatać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr K. Opublikowano 27 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Już się robi - w telegraficznym skrócie było tak: 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi