toptome69 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Super fotki jak zwykle poproszę na maila Tak się sam porządziłem aparatem bez pytania , ale najważniejsze że jesteś na zdjęciach i nie masz pretensji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Fotki super ! Dzięki za fajne ujęcia mojego zreanimowanego Twinn Stara ! Jak widać na zdjęciu mniejszą rozpiętość Soliusa nadrabiam większą objętością .... Od jutra pół racji żywnościowej czyli MŻ ( mniej żryj ...) Kilka moich fotek i filmik z "zakręconego latania" - Tomek dał mi też spróbować i bardzo mi się to podoba ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Andrzej dziękuje za foty i fajny filmik z NEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 W piątek ,po południu ,wiosną przy lotnej pogodzie życie ma jednak swoje uroki !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dzisiaj rano polatał Piotrek Jantarem. Ale tak się stęsknił że wpadł z swoim synkiem również późnym popołudniem Był również Krzysztof robiący wspaniałą herbatkę Dmuchało porządnie więc nie wszyscy przyjechali z modelami, ale najważniejsze że byli Inni przyjechali za późno na latanie i miło że nas odwiedzili, była szansa fajnie spędzić czas. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Do południa wpadł jeszcze Horn3t wypalić troszkę benzynki, dzięki temu miałem przyjemność zobaczyć na żywo model P-11. Podziękowania dla Krzyśka za zdjęcia i dla Tomka za chwilową zamianę za sterami 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dzięki Krzysiek ale sam na zdjęciach to jakoś dziwnie wygląda Maila odebrałem jak wrócę zajmę się sprawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Pod poniższym linkiem info o zlocie gigantów - poczytajcie ! http://www.aeroklub.poznan.pl/artykuly.php?id=266 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 http://56blot.wp.mil.pl/plik/image/2016.04.27_plakat/PLAKAT.jpg Mają konkurencję - w WZL ponownie AirFair... http://www.airfair.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Krzysztof, świetny film. Pamiętam jak chyba w 1985 albo 1986 r. w Wojskowym Przeglądzie Technicznym na okładce była wizyta Siwickiego na lotnisku i na zdjęciu było widać dziób samolotu. To był Su 22M4. Chyba pierwsze oficjalne zdjęcie. Bez podpisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Piekne zdjęcie. PZL-ka gdyby była kobietą... nie oparłbym się jej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Adam, musisz być bardziej proeuropejski. Nie liczy się płeć tylko uczucie . Samolot i jego model równie piękne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Airfair jest wspaniałą imprezą i mam duży sentyment ale to wystawa, która nie przebije tego łaaaaaaaał .... dziękuję za super film! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert12160 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 No to problemy dla Bydgoskich modelarzy gotowe.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 No to problemy dla Bydgoskich modelarzy gotowe.... Dlaczego? . Po co skaner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Trochę historii wygrzebanej z przed 2 lat .... i Baba Jaga znów przygotowana do lotów w 2016 !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 A gdzie lądowanie ! ? tej Jagi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Prawidłowe, na pasie, wszyscy żyją !! Taśma się skończyła ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi