krzysiek53 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Niedziela loty.Pogoda super.9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Pogoda dopisała , polatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damek Opublikowano 16 Września 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Byliśmy w Pile https://photos.app.goo.gl/vBn6QvAqgr2GTWSq1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Coś link nie działa. W Google zdjęcia, Albumy z Udostępnij należy wybrać Pobierz link i ten link Kopiuj do forum. Np. link do budowy mojego modelu https://goo.gl/photos/wzaxwvXjZzsvnF2v6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Koledzy, widzę, że dobrze Wam idzie rzucanie szybowcami! Czemu się nie pojawiacie na zawodach? Zapraszam Was do Poznania w przyszły weekend. Nie jest daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Polatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Po południu latali seniorzy. Krótki film. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Koledzy, widzę, że dobrze Wam idzie rzucanie szybowcami! Czemu się nie pojawiacie na zawodach? Zapraszam Was do Poznania w przyszły weekend. Nie jest daleko No nie nie będziemy się ośmieszać jacy z nas zawodnicy Co prawda dziś nie lataliśmy ale wczoraj było super Zdjęcia zrobione przez Krzyśka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Wygląda na to, że dzisiaj tylko ja polatałem. Około 16:00 W okresie słabego wiatru zrobiłem moim małym modelem 2 krótkie loty. Dawał sobie radę bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Kurcze... Czy to ten Zlin na plecach tak nisko lata, czy to te drzewa tak wysoko już urosły? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Zlinek dostał łożyska na zawiasy stateczników. Jest teraz na tyle precyzyjny że można sobie pozwolić na więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 22 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Andrzej - męskość pilota ABC-aka jest wyraźnie zagrożona !!!! Zrób mu osłonę !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Kto rano wstaje tego jest lotnisko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Po południu, w tym czasie co byłem latały 3 modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 No nie nie będziemy się ośmieszać jacy z nas zawodnicy Co prawda dziś nie lataliśmy ale wczoraj było super Ale naprawdę warto wyjść z izolacji własnego podwórka. Kiszenie się we własnym sosie na dłuższą metę zniechęca. Niektórzy mówią o płaceniu frycowego na pierwszych zawodach, czy właśnie o ośmieszaniu. A ja myślę, że zupełnie nie! Najważniejsze jest odpowiednie nastawienie się. Jeżeli od początku myśli się o wyniku, to rzeczywiście można się szybko zniechęcić. Ale wystarczy myśli o wynikach zostawić w perspektywie na przyszłość, a na początek skupić się na poznaniu nowego środowiska, spróbowaniu czegoś nowego, motywującego do rozwoju, zdobycie ogromnej porcji doświadczeń, którymi wszyscy się chętnie podzielą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Pamietam moje pierwsze zawody w ślizgach. Nikt się nie śmiał, nie wytykał. Wręcz przeciwnie , przyszli, oglądali łódki, coś pod nosem gadali. Zdobyłem wtedy 2 miejsce były to ostatnie otwarte Mistrzostwa Polski... Nic tak nie uczy jak zawody i nigdzie nie ma takiej atmosfery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Polatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Wybiera sIę ktoś jutro z rana ok. 9.30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Jakiś niedzielny optymista się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Niech żyją optymiści !! Do zobaczenia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi