wojtas3000 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Cześć Szukam fajnej muzyki do moich filmików z latania modelami. Czy możecie coś fajnego radosnego polecić? Melodie najchętniej, sama muzyka bez słow. Czekam na wasze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Nieśmiertelne Avolnation SAIL ;-) Przykład użycia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 albo stolen dance przykład: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dołączę się do pytania, precyzując - muzyka, na wykorzystanie której nie trzeba zgody itp. (by film nie wyleciał z YT po tygodniu) :) Kiedyś widziałem taki pakiet soundtracków przygotowanych do wykorzystania na YT, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie to znaleźć. To było coś jak "open source" w sensie wykorzystania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Kacper, szukaj pod audio library. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Na YT w Managerze Filmów jest tona darmowej muzyki. Musisz tylko zaznaczyć kwadracik "zezwalaj na wyświetlanie reklam" czy jakoś podobnie. Ten film jest własnie z takim darmowym dżwiękiem z managera filmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 O gustach wprawdzie się nie dyskutuje, ale do celów szkoleniowych zdecydowanie bardziej wolę słyszeć oryginalny dźwięk silnika niż muzykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ja również, choć czasem podkładam dźwięk, ale tak aby jednak dało się słyszeć pracę silnika. A sail ostatnio jest tak eksploatowany jak onegdaj danger zone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Silnik to jeszcze jak cię mogę, ale na ogół słychać nie silnik a szum powietrza :-( Powiem tak - ja obejrzę film z takimi dźwiękami, bo jestem skażony modelarstwem RC. Albo wyłączę dźwięk, jak mnie zacznie wnerwiać. Ale dla "normalnych" oglądaczy taki szum jest nie do zniesienia i po najdalej 15 sekundach przestają oglądać. Pytanie, komu taki film chcemy pokazać... Ten pokażę żonie: a ten fanatykowi: A co do muzyki... praktycznie wszystko co byśmy chcieli posłuchać przy okazji oglądania filmu jest w sieci. Są Chomiki, są inne portale, ściągnąć można wszystko. Osobiście zraziłem się do muzyki z YouTuba, bo możliwości zgrania obrazu z dźwiękiem są bardzo ograniczone. Wolę samemu wybrać utwór i pod niego zmontować kilkuminutowy "klip" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 A ja bym pod tą muzę podłożył jakiś ładny filmik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Wojtek... tylko SLAYER 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Filmy z kamerą na pokładzie owszem nadają się do całkowitego wyciszenia, chyba, że to ma być własnie taki test jak to słychać. Miałem bardziej na myśli filmy kręcone z ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dołączę się do pytania, precyzując - muzyka, na wykorzystanie której nie trzeba zgody itp. (by film nie wyleciał z YT po tygodniu) :) Kiedyś widziałem taki pakiet soundtracków przygotowanych do wykorzystania na YT, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie to znaleźć. To było coś jak "open source" w sensie wykorzystania. kilka sekund spędzonych u boku googla i już trzy strony: http://www.jamendo.com/pl http://www.danosongs.com/ http://incompetech.com/music/ szukajcie licencji CC jeśli owa jest to muzykę można podkładać do filmów bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi