janegab Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 http://www.f3f-klif.pl/2014/05/spring-cup-f3f-2014-live/ bardzo ladna pozycja Jurka Mataczyno ...19 oraz producenta RESPEKT-a Leszka Durczoka...15 Kamyczek / kamil Chipczynski / na 40 miejscu ale sie "rozkreca.. " Ekipa z 3City team z naszych najlepsza.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbugatii Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jest już lepiej - poz 19. Z zaciekawieniem czekam na ripostę Kamila. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Kolego nie zapeszaj ja trzymam ...uszy jak obrusy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Trzymam kciuki za zawodników z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Janie, nie chwal dnia przed zachodem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 U nas pogoda pod psem, trzymam kciuki by zawodnicy mieli piękne słońce i duży wiaterek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Słońce było. Wiatr tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Dla niektórych wyglada to prosto i łatwo jednak nie jest to takie proste dziś na drzewach poległo kilka modeli bardziej doświadczonych zawodników poza tym proponuje ogladać punktacje w 2 pryzmatach pllska i świat dziś wiatr zmieniał się dość mocno tak na kierubku i na sile dobrze to widać po czasach i wynikach czołówki . Kolega Jano dwa wystepy na klifie zakończył jeden w glebie i jeden na drzewie szkoda wię strzępić sobie języka . A impreza trwa nadal i zwycięzcy sa na mecie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Fajne foto,fajnie że pogoda dopisała,południe dopiero dziś z zanikami deszczu. Nie spinaj się Kamil tylko podaj czy masz szanse na pudło...Myślę że teorię potrafisz przełożyć na czyny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbugatii Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jutro gdzie latacie - Mechelinki czy Karwieńskie Błota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Dla niektórych wyglada to prosto i łatwo jednak nie jest to takie proste dziś na drzewach poległo kilka modeli bardziej doświadczonych zawodników Kolega Jano jak zaykle gra gieroja a dwa wystepy na klifie zakończył jeden w glebie i jeden na drzewie Czyli śmiało można powiedzieć, że lata jak zawodowiec Tak jak Shock pisze, nie spinaj się tylko ciśnij bo my tu żądni sukcesów. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Dla niektórych wyglada to prosto i łatwo jednak nie jest to takie proste dziś na drzewach poległo kilka modeli bardziej doświadczonych zawodników poza tym proponuje ogladać punktacje w 2 pryzmatach pllska i świat dziś wiatr zmieniał się dość mocno tak na kierubku i na sile dobrze to widać po czasach i wynikach czołówki . Kolega Jano jak zaykle gra gieroja a dwa wystepy na klifie zakończył jeden w glebie i jeden na drzewie szkoda wię strzępić sobie języka na ludków którzy robią swińskie ryje i lamie im sie wyczynowy model niby w locie . A impreza trwa nadal i zwycięzcy sa na mecie .... Ano Kamyczku Ty taki LEW na forum pokaż co potrafisz . potrzebowałeś ARMAT a nie modeli jak pukawki.. .a na wstępie cienizna.Ja zaliczałem glebę i drzewa w pierwszy pobycie Mechelinkach ale przyjmowałem i przyjmuję to z humorem ...ba...barakude utopiłem w zatoce...pamiętasz "rybka lubi plywac"...rozebrałem serwa przedmuchałem i GOOOO...jako nowicjusz 3 lata wstecz Kierownik poganial ale zawsze lubie jego op....nie bo stwarza klimat..i pomaga udostępnia swoją modelarnie ..byłeś tam ? .do góry głowa Kamyczku jutro dam na tacę byś wszystkim dołożył miałem do Was przyjechac ale mam gościa z Autrii juto bawimy w Michalkowie.spotykam sie na lotnisku z Wiesiem z MAWI... MYSTIC...gotowy natyrałem się jak osioł..prawie tydzień ale lubie to !! "Swinski ryj " jak pisałem w Austrii..zalatuje.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jutro wschodnia chyba Paweł przyjechał i sie nie przywitał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Trzymam Cie za słowo A dzis nie wiadomo czy bedziemy latać. Wiatrem kręci i siła moze byc na granicy regulaminowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 To nie takie proste koledzy wygdać i zdobić super wynik . Takich imprez nie wygrywa się jednym lotem a przegrać można o sekundę bo sekunda w jednym locie to często ponad 100pkt zerknijcie sibie w sumę punktów i zobaczcie różnice ... Wczoraj zawodnik z pudła upopwał drzewo i spadł z pudła do 3 dziesiątki . Do tego czołówka ucieka i to szybko a żeby ją gonić potrzeba kasy na sprzet wyjazdy na treningi . Dziś mamy szanse na jeszcze kilka kolejek i synik w góre lub w dół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Mieszkam przy zatoce, jakieś 15km od Mechelinek - aktualnie jest praktycznie bezwietrznie, czasem jakieś chwilowe "podmuchy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Zawody zakończone. Warunki nie nadają sie do latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Zawody zakończone. Warunki nie nadają sie do latania Jurek - myślałem, że latacie modelami, a nie warunkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Latamy modelami na warunkach W przeciwieństwie do warunków większość modeli nadawała sie do lotu nawet cześć z tych co poleciała do lasu szukać grzybów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 http://www.f3f-klif.pl/2014/05/spring-cup-f3f-2014-live/ Panowie amatorzy czapki z głow a ja z szacunkiem uchylam kapelusz Kamyczek na 20 miejscu nalezy podkreślić ,ze latał nie na swojej miejscówce to zawsze tak troche inaczej . trudniej ..to tak jak na żużlu .."gospodorze" leja gości..Pierwsze 11 miejsc okupują zagraniczni.. z naszych najlepszy Piotr Listewnik on zawsze w czołowce wielkie gratulacje. A tak świtnie zapowiadający się z Lukas z Austrii na 40 miejscu..HA. poczekamy aż Kamyczek ochłonie i odpocznie może napisze czym uwarunkowane jest zajecie czołowych miejśc ...losowaniem ...sprzetem...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi