TeBe Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tego nie ulotnisz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BRODA_ Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Kto jak kto ale Robert z tym sobie poradzi. Jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Wiem. Podpuszczam ;-) Kadłub nośny, stery w strumieniu wylotowym. Teoretycznie na 2 EDFach powinno polecieć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 To jest położenie garażowe. do lotu jest 0:25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 O. To ja nie wiedziałem. Takie coś to Robertus ulatnia przed kolacja ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Bardzo ciekawe wyzwanie ...mam nadzieję, że Robertus podejmie rzuconą rękawicę, chętnie bym zobaczył to cudo w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Nic się nie odzywa bo już pewnie ma gotowego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 pewnie kończy rysować plany w sketchupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Kiedy pierwszy raz oglądałem obcego byłem nim zachwycony. Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Nie wiem co wy z tymi EDF-ami macie. Z edfami nie poleci bo będzie za cięzki. Smigiełko jakieś, przelotowy kadłub, na zasadzie wielopłatowca i poleci na 100%. Albo lataś z otwartymi pylonami uzbrojenia jak na skrzydłach. Ale go nie zrobię bo to żadne wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 jestem rozczarowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 NIe musicie sie o mnie martwić. Jeszcze mam 4 modele które na pewno czekają na realizację. A może coś pojawi się jeszcze z tzw bokowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Co tam poleci Niech popłynie.... Przy odpowiednim motorku nawet żelazko poleci, ale niekoniecznie będzie pływać . To coś wg mojej oceny może pływać, ale do tego trzeba podejść z sercem i naukowo .I tu wyzwanie widzę A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 To cóś jest tak brzydkie, że nie trzeba nic robić ziemia po prostu to odepchnie od siebie i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi