WALDENGERD Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 I wszystko gra i buczy - wszystko dobre, co szczęśliwie się kończy. Janusz, życzę Ci tak szerokiego uśmiechu (jak na fotce Andrzeja) - cały, cały czas i jeszcze troszeczkę .... - aż miło popatrzeć na zadowolonego i wesołego człeka ..... Do zobaczenia niebawem ....
mike217 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Na razie wysoko jestem drugi i trzeci. Zobaczymy co przyniosą kolejne biegi. A bywa i tak po kolizji???? 1
kaszalu Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Ale to chyba nie Twoja łódka ? Nie pamiętam takiego malowania !
kaszalu Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Filmy z akcji poszukiwawczej nakręcone krok po kroku przez Andrzeja Łuszpńskiego ! Chwilę to potrwa bo wstawiam po kolei jak się wgrają ! Edytowane 2 Czerwca 2018 przez kaszalu
mike217 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Meldunek z zawodów . Wskoczyłem na pierwsze miejsce w mono 2 i spadłem na 4 miejsce w mono 1. Zgolona śruba i automatycznie z nią krzywy wał to niestety codzienność na zawodach. 1
Papryczka Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Fotorelacja z 2-go dnia zawodów ???? 878697E7-7406-4422-9343-947058C4A572.MOV 1
kaszalu Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Fajnie !!! A my trafiliśmy do relacji Gazety Wyborczej z festynu na Okolu !! Jest kilka zdjęć - link poniżej !! http://bydgoszcz.wyborcza.pl/bydgoszcz/5,35590,23480528.html?i=28 A tu poniżej relacje z dzisiejszego pływania na bardzo fajnym festynie Rady Osiedla Wilczak - Jary zorganizowanym z okazji Dnia Dziecka . Pływaliśmy na rozlewisku w pobliżu śluzy przy Czarnej Drodze, była w miarę czysta woda i NIE BYŁO KAJAKÓW (Janusz "Jamyk" wie o co chodzi ) !!!! Po pokazach organizatorzy obdarowali nas pięknymi pucharami za udział w imprezie i zaprosili na kiełbaski z grilla, kawę i ciacho przy dźwiękach gitary ! Kilka moich fotek i filmiki, inni koledzy też kręcili więc pewnie coś wstawią ! BYŁO SUPER , MAMY ZAPROSZENIE NA DRUGI ROK !! Edytowane 2 Czerwca 2018 przez kaszalu 2
mike217 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Niestety po trzech biegach spadłem na czwarte miejsca i nie wygląda na to żebym się poprawił . Jest co prawda czwarty bieg ale zgoliłem dwie śruby i wał i na nowej śrubie łódka już nie tak ...
kaszalu Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Ale ja i tak nadal kciuki za Ciebie trzymam !!!! Nie odpuszczaj !!!! Zieloną ich !!! Papryczka skręciła, że przypomnę !! Edytowane 2 Czerwca 2018 przez kaszalu 1
mike217 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Takie są zawody . Raz idzie raz nie idzie. Defekty się mnożą a każda kolizja przy tych prędkościach to pewny problem z delikatnym napędem modelu. Ale gorąco Was pozdrawiamy z tej świetnej imprezy
WALDENGERD Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 FESTYN WILCZAK 02.06.2018 NASI SPONSORZY - JAREK I MAREK UŚMIECHNIĘTE BUŹKI MODELARZY (aż milo popatrzeć) I OSÓB IM TOWARZYSZĄCYCH FOTKI Z IMPREZKI : CHŁOPAKI W AKCJI: MARCIN, KAZIU, ANDRZEJ-1, ANDRZEJ-2, ANDRZEJ-3, JANUSZEK, WALDEMAREK ZAKOŃCZENIE IMPEZKI NA WILCZAKU: Dostaliśmy przepiękne pucharki i zaproszenie od Sponsorów: Marka i Jarka na kiełbaski z gilla: I PRZYŚPIEWKI BYŁY I "STO LAT ......" BYŁO....... W OGÓLE I W SZCZEGÓLE : TO FAJNIE BYŁO ps. Jak ogarnę filmiki to je zamieszczę ...... 2
marcini59 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zdjęcie z dzisiejszego pełnego wrażeń pływania w miłym towarzystwie. filmik już się montuje. 2
kaszalu Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Te uśmiechnięte gęby mówią same za siebie !!!! Impreza bardzo udana !! 2
cezar65 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Co prawda nieobecni nie powinni mieć głosu , ale byłem przed tą imprezą od godz. 13:10 do 14:10 , i udało mi się uwiecznić moment koncentracji bydgoskiej loży zawodowców ... Gdyby coś to zawodowiec A.S. wyraził zgodę w imieniu całej loży na publikację wizerunków . Pełna profeska Panowie , stoliki fotele , relaks , fury w tle .... a Kaziu Kaczma to pisze żebym przyszedł , a jak go wołam z drugiego brzegu to mnie nie chce słyszeć ....nie lubi mnie ?.....Może na drugi rok dołączę...Dzięki za podstawkę że wróciła do mnie ...wesoło musi być..
WALDENGERD Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 TROSZECZKĘ FILMIKÓW (bardziej i mniej udanych, ale to zawsze miłe wspomnienia) : PŁYWADŁA W AKCJI: PRZYŚPIEWKI NA ZAKOŃCZENIE IMPREZKI: I JESZCZE KILKA FOTEK I TO BY BYŁO NA TYLE ....... 1
kaszalu Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Cezary - jak wynika z moich poprzednich postów powyżej zaproszeni byli Wszyscy chętni ! Trzeba było po prostu przejść te 50 metrów przez mostek na śluzie na drugą stronę i dołączyć ! Potem - jakieś 30 minut później - było nas jeszcze więcej ! Na naszym brzegu był festyn z okazji Dnia Dziecka, dzieci krzyczały i Kaziu mógł nie usłyszeć ! Na drugi raz przyjdź i się z nami dobrze baw - najbliższa okazja na pikniku motorowodnym na barce "ELLA" w Brdyujściu 17.06.2018. Edytowane 2 Czerwca 2018 przez kaszalu
kaczma2 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Cezary, najpierw jak spojrzałem na wodę to myślałem, że Janusz już reanimował Halnego. Jak doszedłem do brzegu dostrzegłem Zefira i Ciebie. Mój błąd nie pomachałem. Może dlatego, że zaskoczeniem dla mnie, byłeś na drugim brzegu.
mike217 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Silnik elektryczny postawiony na przekładni w ślizgu .. takie kombinacje tylko w Rosji ????
Rekomendowane odpowiedzi