mike217 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Po długiej walce i kolizjach zostałem na czwartym w mono 2 . W klasie wolniejszej udało mi sie wywalczyć trzecie. Cóż nie jest to szczyt marzeń ale takie są zawody ???? 2
kaszalu Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Gratuluję wyniku i dobrej zabawy ! Wekend bardzo intensywny ale cały czas związany z wodą i pływaniem !! Czwartek - pływanie modelami na festynie Okola; piątek - ratowanie czwartkowego "utopca" w kanale; sobota - pływanie na festynie Wilczaka; niedziela - pływanie tramwajem wodnym po Bydgoszczy - start z Rybiego Rynku !!! Fajna wycieczka "Słonecznikiem" , warto się wybrać i zobaczyć Bydgoszcz od strony rzeki Brdy ( jedyne 10 zł od dorosłej osoby) Do opływania dwie trasy: staromiejska ( ok. 80 minut) ze śluzowaniem na śluzie miejskiej i śródmiejska (ok. 60 minut) w kierunku hali Łuczniczki - kilka migawek z pokładu poniżej !!! . Teraz idę poleżeć !!! Edytowane 3 Czerwca 2018 przez kaszalu
kaczma2 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Można zrobić częstsze spotkania. Bardziej robocze, porozmawiać, doradzić a przede wszystkim popływać. Z tym, że teraz woda będzie coraz gorsza. Dzisiaj popływała motorówka jakieś 15 min. w samo południe.
Papryczka Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Super impreza ???? pozdrawiam już z Bydgoszczy ???? 1
kaszalu Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Jeszcze raz się przyłączam do gratulacji Michał - najważniejsze że "na pudle" !! :D Wszyscy widzę intensywny wodny wekend zaliczyli !! Edytowane 3 Czerwca 2018 przez kaszalu
mike217 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Panowie, potrzebuje pożyczyć sprawny model pływający do nauki kierunków i pływania. Chodzi o cokolwiek pływającego, radio i zasilanie mam swoje.
kaszalu Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Wyczuwam że Patrycja przechodzi kurs motorowodny stermotorzysty a Twoje pojazdy to Formuła 1 i są "lekko za szybkie" !! Polecam mojego "Bałtyka" - bardzo dobry do szkolenia ! Ma wszelkie potrzebne funkcje - naprzód , stop, wstecz i jest przewidywalny ! Mów kiedy i pływaj - dostaniesz komplet z apką bo szkoda przekładać - powiedz na kiedy potrzeba to się umówimy na przekazanie sprzętu ! No i chcę potem zobaczyć jak Patrycja "powozi" !!! :D Pozdrowienia ! 1
mike217 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Super, próbowałem ją nauczyć slizgami ale klasa mono jest wyjątkowo perfidna.. Skręca tylko w prawo, wolno nie płynie i nie reaguje na ster a jak już wyjdzie na redan to samoczynnie przyspiesza..To nie są modele do nauki , nawet jak się da takie mono komuś kto pływa czymś innym to robi duże oczy.. Andrzej chodzi o jeden weekend żeby Ona załapała kierunki na siebie i od siebie.
kaszalu Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) To bierz na ten tydzień , do 14.06 możesz trzymać tak, żeby na 17.06 już umiała !! Dziś albo jutro po południu ok 17 - 18 możesz wpaść po sprzęt - umówimy się telefonicznie ! Edytowane 4 Czerwca 2018 przez kaszalu
mike217 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Jutro przyjadę, dziś nie ogarnę. Dobry pomysł.
jamyk Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Michał Gratulacje ważne że jest pudło i to się liczy. A Bałtyk na prawdę jest to model stabilny i dobry do nauki dla Patrycji.
Papryczka Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Kaszalu dziękuję ???? obiecuje, że nie zrobię mu krzywdy. Będę bardzo pilnym uczniem i przy najbliższym spotkaniu zobaczycie efekty ???? 3
jamyk Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Mamy cichą nadzieje że dołączysz do reszty pływających. Pozdrowienia Janusz
kaszalu Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Przyjemności Patrycja - ja ZAWSZE SIĘ CIESZĘ JAK KTOŚ DOŁĄCZA DO STADA PŁYWAJĄCYCH I LATAJĄCYCH !! "Bałtyk" jest bardzo wdzięczny w pływaniu , mam nadzieję że ci się to spodoba !!
mike217 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Pierwszy 27 minutowy rejs za kursantką. Model przeżył i kaczki na balatonie też. Serdecznie Andrzeju dziękujemy za taką możliwość nauki. ???????? 2
Papryczka Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Pływanie super sprawa ???? Andrzeju jeszcze raz ogromne DZIĘKI ???? 1
Rekomendowane odpowiedzi