Skocz do zawartości

złuszczający się cylinder - ASP AP .061 A WASP (hornet)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego Kamyczek i jak wygląda Twoje pisanie? Moim zdaniem niewłaściwie oceniłeś sprzedawcę tego silnika... Ale zwykłe "przepraszam "byłoby w tym przypadku, odpowiednie :)

A.C.

Gość Kamyczek_RC
Opublikowano

Ja Andrzeju nie mam za co przepraszać ,bo na serwo czekałem rok i po tym czasie spodziewałem się właśnie choć kilku słów ze strony właściciela sklepu jednak wszyscy uważają chyba że rok czekania na serwo futaby jest ok . Za co więc niby mam przepraszać czy kolega ma dziękować ?  14 dni roboczych taki ma czas sklep na załatwienie reklamacji po tym czasie ma obowiązek wymienić towar lub zwrócić kasę .  

Opublikowano

14 dni roboczych taki ma czas sklep na załatwienie reklamacji po tym czasie ma obowiązek wymienić towar lub zwrócić kasę .  

Na pewno?14 dni tak,ale na rozpatrzenie reklamacji.I nie ma obowiązku wymienić,może np.naprawić.

Gość Kamyczek_RC
Opublikowano

Po 14 dniach masz mieć odpowiedź : naprawiamy , wymieniamy , odrzucamy reklamację z powodu .... Jeśli takiej odpowiedzi nie otrzymasz 15 dnia masz prawo zażądać zwrotu kasy lub wymiany na nowy bo nieudzielenie odpowiedzi w terminie jest równoznaczne z uznaniem reklamacji .

Opublikowano

Na pewno?14 dni tak,ale na rozpatrzenie reklamacji.I nie ma obowiązku wymienić,może np.naprawić.

To akurat mi się spodobało.

Sklep zetrze stary chrom, położy nowy, dotrze do tłoka na wymiar i wyśle do klienta. Niezłych fachowców macie.

Powodzenia.

Opublikowano

Naprawa może polegac na wymianie uszkodzonego elementu. Przecież facet od komputerów nie produkuje procesorów czy pamięci tylko wymienia na nowe w razie ich uszkodzenia- to jest naprawa. Dziwne żeby koleś spawał pękniętą śrubę w ramach gwarancji (przykład), po prostu bierze nową i wpisuje że naprawa polegała na wymianie wadliwej części.

Opublikowano

Wystarczy, że sklep dałby odpowiedź: "Gwarancja uznana, czekamy na części" Jakbyś czytał karty gwarancyjne, to w wielu z nich jest klauzula na sprowadzenie częsci. Czas nawet 90 dni. Tak więc postępowanie sklepu pod klienta. Pewnie inaczej wyglądałoby, gdyby silnik został uruchomiony.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.