Konrad_P Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Wiem że bardzo późno zawiadamiam ale z przyczyn niezależnych ode mnie jeszcze do niedawna nie wiedziałem czy impreza się odbędzie. Impreza odbędzie się w tym roku w Toruniu na poligonie w dniach 18-20 lipca 2014. Może jeszcze nie macie zaklepanych terminów to bardzo serdecznie zapraszamy. Nocleg na poligonie w namiotach lub pobliskim hotelu. Można też zapisać się na Katering. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witaj Jakieś dane GPS poligonu dla osób niezorientowanych. Czy można spodziewać się poziomu i ilość atrakcji jak w zeszłym roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Przedruk z rcclub.eu z wątku http://rcclub.eu/viewtopic.php?f=38&t=7109&start=40 Ulica powyżej szpilki, pozioma to Gen. Andersa, poniżej - S10, "pionowa" z lewej krzyżująca się z Andersa - Drzymały. edit: poprawiłem link do wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 A sam pas startowy ? ograniczenia co do wielości modeli jakieś foto pasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Darku, zajrzyj jeszcze raz do poprawionego linku podanego wyżej. Na trzeciej stronie są zdjęcia ze zwiadu. To są drogi betonowe. Na oko, szerokości 6 do 7 metrów gładkiego betonu. Sam zdecyduj jakiej wielkości modele jesteś w stanie tam posadzić. Łatwo nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam Czy znany jest jakiś program imprezy ?? ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariopilot Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ze zdjęć widać że coś cienko z ilośćią uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Byli wszyscy którzy mieli być. Było rewelacyjnie. My nie silimy się na ilość, u nas liczy się przede wszystkim atmosfera. Jak na 100% spontan impreza wypaliła na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Potwierdzam............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Niestety mogłem być tylko w sobotę ale warto było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Życzę każdemu aby w dwa tygodnie potrafił zorganizować taką imprezę i z taką atmosferą. Byli wszyscy dla których modelarstwo to pasja, pasja do wspólnych spotkań, rozmów, zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 No może byli prawie wszyscy. Kilka osób nie mogło przybyć z różnych powodów. Było fantastycznie i starszym i dzieciom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi