cobra Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Henryku, nie powineś chować takich dokumentów po szufladach! Ja też jestem tym badzo zainteresowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Tu nie ma tajemnic na tym forum - zakladaj smialo temat w Hyde Parku i pisz oraz wstawiaj zdjecia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam To nie jest takie proste są to dwie płytki DVD po 4,5G na długie rozpisywanie sie niestety nie mam po prostu czasu , wstawinia ich na jakiś serwr mija się z celem. Pozdrawiam Henryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Co tak przycichło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 po prostu strasznie zimno w modelarni. Z nowych rzeczy to olaminowałem kadłub i przymierzam się do skończenia kabiny, ale nie bardzo mi to idzie. W takim zimnie ciężko mi się modeluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radar_op Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 prozba mozesz przeslac plany te co masz co sam wykonales wzamian moge ci dac is 2 muche ter pzl 104 wilga szd22 mucha standart pw5 smyk jak 12 oto muj e-mail radar_op @interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michau Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 tomeks udostępnił plany ---> http://www.bakcyl.systemart.pl/index.html?grp=56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wreszcie wiosna i mogę wejść do modelarni i kontynuować pracę nad Muszką. Obecnie przygotowuje model do malowania oraz przerabiam, już chyba 3 raz, kabinę /ale w końcu jestem z niej zadowolony/ Pełna relacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZ Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Wiem, ze nie powinno pisac sie "pustych" postow ale nie moge sie powstrzymac ALEZ SLICZNY MODEL CI WYSZEDL!!! Do "setki" mam bardzo osobisty stosunek, zrobilem na niej cala srebrna odznake (na jednym egzemplarzu SP -1778) Ciekawy jestem czy bedzie miala wlasciwosci jak oryginal tj niska predkosc minimalna , piekna sterownosc. Bo sliczna sylwetke jak widze ma:) jeszcze raz gratulacje Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witam, piękny ten model wychodzi oj piękny :wink: Jakieś postępy w budowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Mucha juz jest cala wyszpachlowana i teraz ja pieszczę paierem sciernym przed poniedzialkowym malowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Przydało by się przy takiej budowie od sadzonki drzewa balsowego po latający model, oprócz fotek na twojej stronie zamieścić trochę opisów z budowy, wykańczania, oklejania, zamieszczanych przy fotkach. Tak jest bardziej ciekawie. A tak to trochę sucha buła tylko dla oczu nic dla umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gasiorek0092 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Piękny model planuje też zbudować coś takiego tale to za ..... miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 1. obecnie malowanie /Lakier samochodowy + uelastyczniacz/. Kadłub już wymalowany. Niestety na powierzchniach które były pokryte płótnem mimo że położyłem chyba 6 warstw nitrocelonu nadal wychodzą małe kropeczki niedomalowane i nie bardzo wiem co z tym zrobić. 2. Fotorelacja miała być tylko uzupełnieniem do rysunków które opublikowałem na własnej stronce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Model prawie gotowy. Pozostało tylko kilka drobnych rzeczy: dokończyć mechanikę płata, przymocować koło, wyważyć i dokończyć malowanie ale to już po oblotach. Waga końcowa nie powinna przekroczyć 5,5kg. Pozostałe zdjęcia www.bakcyl.systemart.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Wow, chcę zobaczyć to ''maleństwo'' w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 no i gotowe do oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 ładnie mucha się prezentuje,oblatuje ją pan dzisiaj ? jak tak to trzymam kciuki aha,pewnie będą jeszcze jakieś dodatki czerwone,lub inny kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Bardzo ładnie wyszła Panu muszka. Czekamy na film lub fotki z lotów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Dzisiaj obloty koło 16. Resztę kolorów po oblotach. Planuje zrobić kolorystykę jak w załączeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.