TeBe Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Zostałem zaproszony do udziału w audycji "Aktywator" w radiu PiN http://www.radiopin.pl/audycje/aktywator w sobotę 9.08.2014 o godzinie 9:00. Będę mówił o naszym hobby :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Tak rano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Z puszki. Już nagrałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Dobra dobra, ale kto wstanie tak wcześnie żeby posłuchać? W wolną sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 dwa browary mniej poprzedniego dnia i damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Może ktoś nagra i udostępni tutaj dla potomnych... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Jak ktoś jest chętny posłuchać moich wynurzeń, to pliki spakowane są tu: ftp://ftp.guru.pl/pin.zip Od razu mówię, że założenie było takie, aby zachęcać do modelarstwa. Stąd pewne skróty myślowe. Proszę się nie czepiać szczegółów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Tomek, bardzo fajna audycja. Gratuluję pomysłu i wykonania :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Wysłuchałem z dużą przyjemnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Super :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senior Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Świetna promocja naszego hobby - brawo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Gadać w cztery oczy czy nawet w większym towarzystwie to zupełnie coś innego niż nawijać do sitka Gratulacje TeBe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Świetna audycja, gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dziękuję za dobre słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Super audycja Tomku Przydałaby się oficjalna publikacja online co by można było ją rozpowszechnić m.in. śpiochom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jak to dobrze, że można odsłuchać kiedy jest na to czas, ja znalazłem go dopiero teraz. Fajna audycja, nie przypuszczałem nawet, że tyle nas łączy w podejściu do modelarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Licznik wykazał dziś 3 tysiące pobrań pliku. Może ja to powinienem umieścić na YT? Chyba, że jest jakiś lepszy serwis do podcastów audio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Skleiłem w całość i wrzuciłem na SoundCloud. Można posłuchać albo dać do posłuchania dzieciom :-) https://soundcloud.com/tomasz-berezowski/audycja-o-modelarstwie-lotniczym-w-radiu-pin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi